promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó túl rövid szoknyát viselt a stúdióban, élő adásban került kellemetlen helyzetbe a híradós
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó nem tudta elkerülni a villantást.

Marsi Anikó 2007-ig vezette a Fókusz című műsort az RTL Klubon, majd miután egy időre eltűnt a képernyőről, 2016-ban elszegődött a TV2-höz, ahol még mindig a Tények, illetve a Tények Plusz műsorvezetője. Marsi Anikó egy megkerülhetetlen televíziós személyiség, hazánk egyik legismertebb műsorvezetője, akinek hihetetlen mértékű tapasztalata és rutinja van már az élő adásokhoz, de egyszer olyan kellemetlen helyzetbe került a szoknyája miatt, amiből aztán nem is tudott kimenekülni.

A Mokka egyik korábbi adásában történt, hogy Marsi Anikót és Ónodi Esztert meghívták a reggeli műsorba a félmaratonról beszélgetni, mikor Demcsák Zsuzsa egyszercsak megállt, külön felhívta a figyelmet a televíziós rövid szoknyájára, majd azt mondta, hogy most jött el a pillanat, hogy Anikó egy kicsit kizökkenjen a híradós közegből, és megmutassa, amit a nézők sosem láthattak a Tények-ben:

a lábait.

Marsi Anikónak fel kellett állnia a Mokka stúdiójának közepére, hogy mindenki jól szemügyre tudja venni a lábait. A híradós műsorvezető nem titkolta, hogy nem igazán tetszett neki ez a helyzet, azt mondta,

"jobban szereti, amikor Demcsák Zsuzsa és Istenes László egymásnak esnek a műsorban".

Nem volt tehát mit tenni, egy kis ideig pózolnia kellett a kamerák előtt.


Nem ő volt az egyetlen olyan híradós, akit ilyen helyzetbe hoztak egy másik műsorban. Szellő Istvánnal ugyanez történt az RTL Activity című vetélkedőjében: Puskás-Dallos Peti ugyanis megjegyezte, hogy - ahogy ő fogalmazott - "még nem látta Szellő István felállva", vagyis alaposan szemügyre akarta venni a lábait, amit ugye a Híradó élő adásai során soha nem lehet látni. Az X-faktor mentora ezzel akarta bizonyítani a nézőknek, hogy a népszerű híradósnak is vannak lábai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás