promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Marsi Anikó csodálatos otthona, intim hangulatú fotón enged bepillantást a sztárhíradós a mindennapjaiba
Borítókép:  TV2 (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Tények műsorvezetője a kameráktól távol, a magánéletét óvva éli a mindennapjait, így mindig nagy érdeklődés övezi, ha megmutat valamit a mindennapi életéből.

Marsi Anikó hosszú évek óta a magyar nézők kedvence, hiszen a hazai televíziózás megkerülhetetlen alakja.

Egy nemrégiben készült, hosszabb mélyinterjúban, amelyben Gönczi Gáborral közösen szólaltak meg, önmaga is vérprofi televíziósként hivatkozott magára.

Bár magánéletét mindig is féltve őrizte és igyekezett kimaradni mindenféle celebekre jellemző páváskodásból, 2021-ben mégis szomorú hírek miatt került a címlapra: elváltak Palik Lászlóval.

Anikót megviselték a történtek, különösen az, hogy az újságok hasábjain csámcsogtak legmélyebb szomorúságán.

Elmondása szerint a kapcsolat nem egyik pillanatról a másikra, hanem fokozatosan ment tönkre, mégis mindenkit meglepetésként ért a hír, mikor már abban az évben új férfival az oldalán látták: Gyarmati Gábor volt a szerencsés kiválasztott.

A férfinak nem Anikó volt az első híres párja, Szulák Andrea és Agócs Judit színművésznőkkel is komoly kapcsolata volt, egy-egy gyermeke is született a szépséges sztároktól.

A kapcsolat hamar és szépen fejődött, így nem meglepő, hogy az összeköltözés is megtörtént. A választott bázis egy csodálatos, balatoni otthon lett, a helyszín pedig Balatonfűzfő.

A munkálatok valószínűleg elég gyorsan haladtak, mivel Anikó 2023 februárjában még csak a felújítás alatt álló lakásában vezette körbe a kíváncsi stábot, most azonban már a kész otthonából posztolt fényképet.

Határozott jelleméből adódóan szinte biztos, hogy nagyban visszatükröződik az ízlése a lakáson, így a kész eredmény mindenképp Anikó stílusérzékét dicséri.

A tér szép tágas, a színek remekül harmonizálnak, az egész valóban nagyon csodásan fest, méltán lehetnek rá büszkék szerelmes lakói.

Anikó velősen csak annyit írt hálásan összetett kezű szmájlival, hogy ilyen, amikor besüt a nap, a kommentelők pedig egy emberként örültek vele ennek a szép pillanatnak.

Itt pedig megnézhetitek a valóban csodás, kellemes otthont, amely csak úgy árasztja magából az otthonosságot és a melegséget, ide valóban jó érzés lehet hazatérni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás