promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csalás történt a Sztárban sztár leszekben? Szitkozódva lázadnak a nézők a műsorban történtek miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők felháborodtak a Sztárban sztár leszek miatt, csalásra gyanakodnak.

Meglepő fordulat állt be a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti adásában, ugyanis két olyan énekes került a veszélyzónába, akik a zsűri listáján az élen végeztek. A nézők azonban szinte rögtön megfordították ezt az állást, bár sokan nehezen hiszik el, hogy percekkel Szologhjan Edgar produkciója után - aki egyébként megérdemelten lett a napi győztes, hiszen zseniális Luciano Pavarotti volt - rögtön ő került az összesített részeredmény első helyére.

Ez azt jelenti, hogy Edgarra mindenkinél több szavazat kellett, hogy jöjjön néhány perc alatt, ami nem lehetetlen, de azért mégis gyanakodva állnak előtte a nézők. Félreértés ne essék, Edgar napi győzelme mindenki szerint megérdemelt volt, a botrány amiatt tört ki, mert Nagy Alexa és Solymár Matyi került a veszélyzónába - két olyan versenyző, akikkel kapcsolatban sokan biztosra vették, hogy ott fognak állni a döntőben.


A mesterek is értetlenül álltak az eredményhirdetés kimenetele előtt, Köllő Babett nem tudott túl tenni a nézői szavazáson, és Tóth Gabi is hangsúlyozta, hogy bár örül mindenkinek, aki továbbjutott, akkor is úgy véli, hogy Solymár Matyival az egyik legerősebb énekes távozott a műsorból.

Nem csak a mesterek, de a nézők is úgy gondolják, hogy olyan emberek is továbbjutottak, akik rosszabb teljesítményt nyújtottak Matyinál. Egyesek csalásra gyanakodnak, nem tudják elhinni, hogy a szavazók ennyire félrelátták és hallották a produkciókat.

„Ezt minden évben eljátsszák, kiejtenek egy magasan esélyes játékost, hogy még több szavazatot generáljanak ezáltal. Most szegény Matyi volt az áldozati bárány”

„Nevetséges ez a színjáték a TV2 részéről! Kell a dráma, mi? Alexa az első pillanattól kezdve döntő várományos! Ezt csak a hülyék hiszik el, hogy itt véletlenszerű dolgok történnek! Ebben a műsorban nincs egy másodperc sem, ami nem szerkesztett!”

A nézők közül sokan viszont azon a véleményen vannak - és ez a valószínűbb -, hogy itt szimpátia szavazás folyik. Tehát nem biztos, hogy a versenyzők teljesítménye dönti el, hogy ki kire szavaz, hanem hogy kinek melyik énekes tetszik, vagy hogy ki a mestere.

Ugyanis az sem kizárt, hogy Matyinak azért kellett kiesnie, azért kapott kevesebb szavazatot, mert Tóth Gabi mentoráltja volt.

Tóth Gabi népszerűsége eléggé megcsappant a válás miatt, szóval aki most az ő csapatában indult neki a Sztárban sztár leszek!-nek, nem biztos, hogy sokáig fog jutni - hiába az egyik legerősebb versenyző. Ezt Matyi példája is meg tudja most erősíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás