promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: ez derült ki Marsi Anikóról és párjáról
Borítókép:  Marsi Anikó / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelek szerint Gyarmati Gábor nem tudta magában tartani a hírt.

Alig egy éve, hogy Marsi Anikó és egykori férje, Palik László elváltak egymástól, Anikóra újból rátalált a szerelem. Az már nem titok, hogy jelenlegi párja Gyarmati Gábor, aki Szulák Andrea énekesnő-színésznő, és Agócs Judit színésznő gyermekének az édesapja. 

A Tv2 Tények műsorvezetőjét egy korábbi interjúban az újbóli házasságról, és az ujján található gyűrűről kérdezték. Akkor azt nyilatkozta, Gábortól ez csupán figyelmesség, kedves ajándéknak szánta, írja a Blikkrúzs

Azonban nem mehetünk el amellett, hogy Gyarmati Gábor az egyik Instagram postjában a #mybeautifulfiance képleírást használta, ami magyarul "az én gyönyörű menyasszonyom"-at jelent. A post alatt sok gratulációs üzenet érkezett a párhoz, akik a nagy nyilvánosság előtt erről még nem nyilatkoztak bővebben. Anikó és Gábor ugyan nem mutatkozik túl gyakran képernyő előtt, szerelmük megkérdőjelezhetetlen. 

Bár a híradós a "soha ne mondd, hogy soha" elvet követi, eljegyzésével kapcsolatban komoly kikötései vannak:

"Ilyenkor már a gyerekeim véleménye az első, aztán utána a gyerekeim véleménye a második. Pedig feltehetően nem az ő kezüket kérné meg a Gábor, hanem az enyémet, ha majd megkérné."

- mondta Anikó a Tények pluszban. 

Anikó is és Gábor is a gyerekek érdekeit tartják elsőkörben szem előtt, és igyekeznek együtt harmóniában, szeretetben élni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás