promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó kitálalt új szerelméről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó most először beszélt új szerelméről.

Marsi Anikó már hónapok óta él együtt boldog párkapcsolatban Szulák Andrea volt férjével, Gáborral. A TV2 műsorvezetője mind ez idáig nem nagyon beszélt új szerelméről, de most a hot! magazinnak sikerült szóra bírnia. Bevallotta, hogy eleinte nem igazán akart senkit maga körül, de jól esett neki Gábor udvarlása. Azonban továbbra sincsenek nagy terveik a jövőre nézve.

„Gáborral nincsenek olyan óriási terveink, hogy házat építünk vagy lesz egy közös gyerekünk. Egyelőre élvezzük, hogy jól vagyunk, remekül kijövünk egymással”

– mesélte Anikó, aki Gáborral szeretne megöregedni.

Természetesen Palik László is szóba került az interjú során, a műsorvezető elmondása szerint mindkettejüknek az volt a legfontosabb, mikor különváltak, hogy gyermekeik a lehető legkevesebb traumával kerüljenek ki belőle:

„Úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk, ám ettől Vilmosnak és Vincének nem lesz új apukája, ahogy az exem új barátnője sem lesz a fiúk új anyukája. Gábort kimondottan kedvelik a fiúk, őrületes szkandercsatákat vívnak, én már csak a bíró szerepét játszom. Sokszor kosaraznak hármasban, együtt futunk”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás