promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jakupcsek Gabriella dermedten hallgatta fiát, szörnyű történetet mesélt neki egy sör mellett
Borítókép:  YouTube / Lakatos Levente
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen érzékeny témákat is érintettek a hosszú beszélgetés során.

Lakatos Levente csatornáján már visszatérő vendégnek számít Jakupcsek Gabriella, akivel ezúttal a szerelem témáját járták körbe a műsorvezető legújabb könyve kapcsán. A közel egyórás beszélgetés során szóba került többek között a mai fiatalok közötti női-férfi szerepek, melyről Jakupcseknek meglehetősen sommás véleménye volt.

A beszélgetés egy pontján ugyanis kijelentette, hogy

„Nagyon dominánsak a lányok, és erről a fiúk panaszkodnak, én is látom a baráti kör fiainál és a sajátjaimnál is, hogy rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők. Azok a nők, akik f***at növesztenek maguknak, az egy rossz út, de minden lehetséges segítséget megkapnak a társadalomtól, hogy ezt megtegyék, ha akarják. A Tinderen a második kérdés az, hogy akarsz-e gyereket. Erről nekünk kell a lányainkról beszélgetni”

– fogalmazott.

Egyben felemelte a szavát a családon belüli erőszak ellen, mint mondta, „semmilyen igazi támogatottságot se a gyerekek, se a nők Magyarországon nem kapnak” – többek között egy olyan kapcsolatról is írt könyvében, amely a bántalmazás felismeréséről, és a kilépés nehézségeiről szól.

Úgy véli, hogy az anyakomplexus is szerepet játszhat a párválasztásban, hiszen minden fiatal fiú, férfi „kiindul az anyjából” – és persze a „lányok is kiindulnak az apjukból” – tette hozzá.

Jakupcsek nem szól bele a gyerekei életébe, azt ugyanakkor megosztotta, hogy akkor szívesen ad tanácsot nekik, ha külön kérik tőle.

„Valamelyik nap a felnőtt fiam átjött hozzám. Egy randevúról érkezett, és megkérdezte, hogy nem iszunk-e egy sört. Elmesélte, és én dermedten hallgattam. Szörnyű volt, de tanulságos, és ő ezt valamiért el akarta mondani, én meg hálás vagyok ezért, hiszen ha írok, ez mind muníció. Érdekes volt, de magamtól nem mászok bele abba, hogy kivel vannak, mit csinálnak”

– mondta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás