promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Jakupcsek Gabriella megmutatta ritkán látott férjét: Ádámmal már 24 éve házasok, így azonban szinte soha nem láttuk őket
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető ezúttal ritkán látott férjével jelent meg a Hölgyválasz című előadás ősbemutatóján.​

Ki ne ismerné Magyarországon Jakupcsek Gabriellát, aki hazánk egyik meghatározó televíziós műsorvezetője, és akinek nevéhez számos legendás műsor kötődik. Miután 1991-ben elvégezte a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Újságíró Iskoláját, és megjárta a párizsi Nemzetközi Újságíró Iskolát is, állást kapott a Magyar Televíziónál. 1990 és 1999 között az MTV szerkesztő-műsorvezetője és kulturális rovatvezetője volt, többek között a Reggel, a Napközi, a Tízórai és A lyoni omnibusz műsorvezetőjeként láthatták a nézők.

A műsorvezető később a TV2-nél is megfordult több legendás műsor házigazdájaként, majd olyan sikeres műsorokban volt látható a közmédián, mint a Ridikül vagy a Magyarország, szeretlek. Ezért is robbant nagyot amikor 2015-ben váratlanul elbocsátották a csatornától, amit természetesen nem is hagyott szó nélkül. Azóta azonban szerencsére rendezeződött a karrierje és számos alkalommal láthatták a nézők a tévében. 

Bár Jakupcsek Gabriellát már több évtizede láthatjuk a képernyőn, magánéletéről csak elvétve nyilatkozik. Férjével, Kliegl Ádámmal már 24 éve házasok, ám csak nagyon  ritkán látni őket együtt nyilvános eseményeken. 

A műsorvezető azonban most kivételt tett és operatőrként dolgozó férjével jelent meg a Játékszín Hölgyválasz című előadásának premierjén. A házaspár a vörös szőnyegre lépve azt is megengedte, hogy a Best magazin fotósa lefényképezze őket. Így ezúttal Jakupcsek Gabi ritkán látott férjét is megcsodálhatta a nagyérdemű.

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádám és a műsorvezető egyébként hat év ismeretség után 1999-ben kötötték össze az életüket. Házasságukból pedig egy gyermekük született, Emma, aki ma már 15 esztendős.

A Hölgyválasz című előadást Szente Vajk rendezte Liptai Claudia, Tóth Enikő, Csonka András és Molnár Andrea főszereplésével. A darab pedig az azonos című, 2004-es amerikai vígjáték sztoriját dolgozza fel, amelynek főszereplői Susan Sarandon, Richard Gere és Jennifer Lopez voltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás