promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Százezrek látták Jakupcsek Gabriella bakiját a televízióban, még most sem tudják elfelejteni
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jakupcsek Gabriella bakija örökre beírta magát a hazai tévétörténelembe.

Jakupcsek Gabriella Magyarország egyik meghatározó televíziós műsorvezetője, akihez számos legendás műsor kötődik. Miután 1991-ben elvégezte a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Újságíró Iskoláját, és megjárta a párizsi Nemzetközi Újságíró Iskolát is, állást kapott a Magyar Televíziónál. 1990 és 1999 között az MTV szerkesztő-műsorvezetője és kulturális rovatvezetője volt, többek között a Reggel, a Napközi, a Tízórai és A lyoni omnibusz műsorvezetőjeként láthatták a nézők.

A 90-es évek végén megalakultak a kereskedelmi csatornák, és nem sokkal később Gabriella csatlakozott is a TV2-höz. Itt olyan népszerű műsorokat vezetett, mint a Vitriol, a Férfisztriptíz, a Lucifer, a Jakupcsek show, vagy éppen Most vagy soha!, amit később átneveztek Multimilliomos-ra. Utóbbi azért volt merész vállalás a TV2 részéről, mert tulajdonképpen ezt szánták a Legyen Ön is milliomos riválisának, ami már hatalmas siker volt az egykori RTL Klubon.

Jakupcsek Gabriella a TV2 25 éves fennállására készült visszaemlékező műsorban elmondta, hogy az első adás előtt mindent kipróbáltak nála, hogy hogyan öltöztessék fel, milyen legyen a megjelenése, hiszen nem volt mindegy, hogy milyen műsorvezetőt sorakoztatnak fel Vágó István mellé.


Az 5 évig képernyőn látható kvízműsor hatalmas siker volt még a Legyen Ön is milliomos mellett is, több játékos nagyobb összeget vihetett el jó játékuknak köszönhetően. A rekordot Paróczai Csaba döntötte meg a 2001. május 7-i adásban, amikor 27 400 000 Ft-ot vitt haza; ezt senkinek sem sikerült felülmúlnia.

Ebben a műsorban hangzott el az a kérdés is, ami miatt Jakupcsek Gabriella nem tudta abbahagyni a nevetést; mi pedig azóta sem tudjuk abbahagyni a nevetést, akárhányszor nézzük vissza ezt az aranyos bakit.

„Hol találhatók a punák?”

- hangzott el a műsorban.

Sokan még most is örömmel nézik vissza ezt a jelenetet, mert tényleg őszinte mosolyt tud csalni az arcukra, egyúttal eszükbe juttatja a hazai televíziózásnak azon korszakát, amikor még normális, nézhető műsorokat gyártottak.

Ha még több bakit megnéznétek Jakupcsek Gabriellától, ajánljuk figyelmetekbe a cikk közepén lévő válogatást, ami a 25 éves TV2 apropóján készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás