promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betelt a pohár a nézőknél, pusztító népharag szakadt az RTL-re
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL nézői most aztán tényleg besokalltak.

Az RTL folyamatosan ontja magából a nézhetetlen műsorokat: a nézők épphogy fel tudtak lélegezni, hogy végre véget ért az Activity, rögtön egy újabb minősíthetetlen trash-t kaptak, ugyanis elindult a Celebrandi, amiben jól fizetett másodrangú hírességek, castingon gondosan összeválogatott civilekkel ismerkednek, és eljátsszák, hogy bármelyikük is érdekli őket annyira, hogy akár párkapcsolatot is teremtsenek velük.

A csatorna új kiemelt műsorában olyan celebek hajkurásszák a szerelmet, mint például Lukács Miki, Jázmin Viktória, Schumacher Vanda, Danics Dóra, és Frohner Ferenc. Nem tudni, mi járhatott az RTL döntéshozói fejében, mikor elhatározták, hogy készítenek egy ilyen műsort; miért gondolta bárki is azt, hogy a nézőket érdekelni fogja ez a megrendezett kamu, de olvasva az elmúlt napok hozzászólásait, egyértelműen látszik, hogy az embereknek elegük van már abból, hogy nincs semmi nézhető a tv-ben.

Kemény, de őszinte véleményekkel van tele a közösségi média, valóságos gyűlöletcunami zúdult a csatornára; a legtöbben egy nagy nullának írták le a Celebrandit.

„Belenéztem! Borzasztó nívótlan! A hattérzajtól nem hallani a beszélgetést! Nem mintha érdekelne, csupán kíváncsi voltam. Nem kellett volna”

„Borzalmas műsor! A tegnapi rész közepéig bírtam...és ezzel be is fejeztem. Egyedül a Bogit sajnálom. Egy ilyen értelmesnek tűnő nő, hogy kerül ennyi hülye közé a férjét is ideértve?”

„Évek óta nem néztem ezt a csatornát, de úgy tűnik, mindig van lejjebb...”

Külön posztban az egyik néző hosszabban is leírta, mit gondol az RTL új selejtműsoráról; hát magunk sem írhattuk volna szebben:

„Unalmas Zs-kategóriás sztárocskák, akik - nyilván ez most egy munka -, nemigen fognak itt párt találni. De ezzel tisztában van mindenki, még a néző is, ha az átlagnál picit okosabb. Az RTL nem változtat a dögunalom receptjén, igazából nem is kell, a lényeg, hogy eladják a hirdetési felületeket, az már más kérdés, hogy a fizetőképes keresletet eltalálják-e. Ezeknek a "celebeknek" (mondjuk én egyikről sem tudom kicsoda) leginkább magukkal kell megküzdeniük, mert az amúgy is "nyomorúságos felhozatal" csak a kezdőlépést hátráltatja, a nagyobb baj a magukról alkotott zűrzavaros képzeteikkel van. Persze ettől még lehet, hogy jön a nagy Ő, de statisztikailag nem fog, már azért sem, mert ezek a celebek maguknak sem tudnak megfelelni, nemhogy egy civilnek. Az RTL ismét a jól bevált recept szerint járt el, az átlagnéző lélegzetvisszafojtva fogja nézni ezt a semmit. Még az sem zavarja a rendezőt, hogy a saját testével viccelődő Rémisztő Andi képes elmenni egy forgatásra csatakos, csimbókokban összeállt zsíros hajjal, mintha nem tudta volna, hogy aznap mi lesz a munkája. De lehet hogy pont az a cél, hogy szintaktikailag is megfeleljen a műsor a tartalmi nullának. A harmadik adásra elég egyértelmű, hogy Puskás Peti már réges-régen megbánta, hogy a nevét adta ehhez az egészhez, de kiváló színész, és remekül végig fogja csinálni ezt a szutykot”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás