promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sz*rból és másodrangú celebekkel nehéz várat építeni, az RTL mégis megpróbálkozik vele
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Celebrandi már megint egy RTL-es trash, amiben a normálisan ismerkedni képtelen hírességek eljátsszák, hogy civilekkel is hajlandók szerelembe esni.

Kijelenthetjük, hogy az RTL 2023-ra elérte a saját mélypontját, ugyanis egymás után ontják magukból a nézhetetlen, hitvány műsorokat, amiknek már a reklám szpotjai is felérnek egy tömegoszlató fegyverrel, hát ha még valaki esetleg erőt vesz magán ahhoz, hogy belenézzen ezekbe a minősíthetetlen trash produkciókba. Most éppen a Puskás Peti és Dallos Bogi által vezetett Celebrandi van terítéken, amiben másodrangú hírességek keresik az igaz szerelmet - vagy legalábbis jó pénzért megpróbálják eljátszani, hogy tényleg hajlandók névtelen, civil emberekkel randevúzni, esetleg szerelembe esni.

Persze már az első adás előtt bebizonyosodott, hogy ez a műsor is teljesen kamu, ugyanis a Promotions-nek nyilatkozott egy korábbi RTL-es szereplő, akit ugyancsak felhívtak a castingosok, hogy van-e kedve szerepelni a Celebrandi-ban, majd mikor elmondta, hogy nemrég jegyezte el a barátnőjét, azt felelték neki, hogy "nem baj, úgysem az a lényeg".

A Celebrandi első adása leginkább egy közhelyes, "tragikus sorsú" romantikus film első 20 percére hasonlít, amiben a szereplők siránkoznak, sajnáltatják magukat, hogy milyen sokat csalódtak már a szerelemben, de reménykednek benne, hogy még nem késő számukra megtalálni az igazit. Kínkeserves önmarcangolással ér fel, ahogy a kevésbé nagy ismertségnek örvendő, de az RTL által indokolatlanul felhype-olt celebek egymás után elregélik az életüket és a csalódásaikat; semmi másra nem tudunk közben gondolni, csak arra, hogy vajon hány nullával végződik az a pénz, amit ezért kaptak a csatornától.

Mert nekem senki se akarja bemesélni, hogy például egy Lukács Miki, akinek válásával még márciusban és áprilisban tele voltak a bulvároldalak, május-júniusban (amikor nagyjából elkezdték előkészíteni, forgatni a Celebrandi-t) már annyira túl tudott lendülni egy tönkrement, több mint 13 éves házasságon, hogy máris készen állt egy új kapcsolatra - ráadásul pont egy ilyen műsorban.


De itt van nekünk Jázmin Viktória, akiről két éve még a legtöbben azt sem tudták, hogy létezik, de amióta Zara-ruhában illegette magát a Miss Universe-n, azóta egyik RTL-es műsorból pakolják a másikba. Ő is biztos nagyon sokat csalódhatott már a férfiakban, ha 22 évesen arra adja a fejét, hogy bevállalja a műsoros ismerkedést, ahol igazából nem ő választja ki a párját, legfeljebb szelektálni tud azokból az emberekből, akiket a castingosok előtte már gondosan összeválogattak a produkcióhoz.


Na, de a barátnője, Schumacher Vanda is ugyanez a kategória; ráadásul ők ketten Jázminnal abszolút puszipajtik lettek a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, méghozzá annyira, hogy már össze is bútoroztak, hogy ne kelljen két albérletet fizetniük. Vajon meddig fog tartani ez a közös lakásosdi, ha tegyük fel, valamelyikük tényleg talál egy olyan partnert magának, akivel aztán össze is költöznek?


Végezetül pedig térjünk kicsit rá a celebek fodrászára, Frohner Fecóra, akit tényleg csak azért kell ismernünk, mert ő a celebek fodrásza. Mert egy sztárfodrásznak mindig reflektorfényben kell lennie, annak idején Hajas László és Zsidró Tamás volt a porondon, de mivel most mindenhol fiatalítani akarnak, a hajmestereknél is ki kellett emelni egy pár X-szel kevesebb szakmabelit, aki régóta az RTL szolgálatában áll, és némán tűri, ha hébe-hóba összeboronálják valamelyik visszatérő kuncsaftjával - gondoljunk csak szegény Tóth Andira.


Szóval elindult a Celebrandi, a hírességek alig várják, hogy ismerkedjenek, és a Puskás-Dallos házaspár is kisgyermeki kíváncsisággal állnak a kérdés előtt: vajon hány embernek tudnak segíteni megtalálni az igazit. Bízzunk benne, hogy az X-faktor első női győztese, a szinte már teljesen elfeledett, és az RTL háza táján is csak véletlenül előkerült Danics Dóra legnagyobb vágya is teljesül, miszerint találjon magának egy olyan rosszfiút, aki végre nem veri át.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás