promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért volt olcsó Zara-ruhában a magyar lány a Miss Universe-n
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, miért egy tízezer forintos Zara-ruhában vonult fel Jázmin Viktória.

A magyar sajtóban mindenhol megírták, hogy Jázmin Viktória, aki hazánkat képviselte az idei Miss Universe szépségversenyen, egy olcsó, tízezer forintos Zara-ruhában és nemzeti lobogóval vonult fel az Izraelben megrendezett eseményen.

Mind ez idáig csupán találgatni lehetett, hogy Viktória miért egy ilyen szettet választott a rangos versenyre, de sem ő, sem a Miss Universe Hungary jogtulajdonosa, Panyik Gábor nem válaszoltak a mindenkit foglalkoztató kérdésre.

Végül Jázmin Viktória szülei küldtek levelet a Telex-nek, melyből kiderült, hogy a pandémiás helyzet okozta bonyodalmak vezettek oda, hogy Jázmin végül egy Zara ruhában volt kénytelen kiállni a kifutóra, amit online rendelt meg magának már Izraelben.

Viktória ruháját Richard Alexander Atelier tervezte, akinek három nappal a show előtt kellett volna kivinnie azt az eseménynek helyet adó Eilatba, Izraelbe. Azonban Izraelben szigorítottak a beutazáson a járvány miatt, és a divattervező hiába adta be a beutazási kérelmét, túl későn reagáltak rá érdemben. Az is szóba került, hogy kiküldik a ruhát Izraelbe, ami viszont nem lett volna szerencsés, ugyanis a háromrészes ruhát a helyszínen még rá kellett volna igazítani a modellre - írja a Telex.

Bár a szülők mindent megtettek, hogy a tervező kiutazhasson Izraelbe, és már a beutazási engedély is megvolt, viszont a három napos kötelező karantén idejét nem tudták lecsökkenteni, így a tervező nem tudott volna időben odaérni a ruhával.

Ezek után Jázmin Viktória a visszalépést fontolgatta, de a főszervezők meggyőzték, hogy maradjon versenyben, így aztán kényszermegoldásként vette fel azt a bizonyos Zara-ruhát, és vette kezébe a magyar zászlót.

Mindemellett az is kiderült, hogy a magyar lány volt az egyetlen, akivel nem utazott ki stáb a versenyre, és ha a szülei nem finanszírozták volna meg az utat, Viktória nem is tudott volna részt venni a szépségversenyen. Természetesen a magyar szervezők továbbra sem hajlandók nyilatkozni ebben az ügyben, ami megint csak eléggé furcsa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás