promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos: Magyarországon röhög az egész világ egy ruha miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Botrány kerekedett a Miss Universe szépségverseny magyar versenyzőjének ruhája miatt - olcsó göncökben törpült el a többi ország pompája mellett.

Jázmin Viktória ruhája igencsak leszerepelt a 70. Miss Universe szépségversenyen, amit idén Izraelben rendeztek meg - mutatják az eddig felgyülemlett kritikák. 

A versenyzők feladata országuk képviselete volt azáltal, hogy nemzeti öltözetbe varázsolták magukat - ám a magyar résztvevőnek kevés varázslat jutott. A pompásabbnál pompásabb felvonulók között Viktóriának egy igencsak szegényes szett jutott:

10 ezer forintos ZARA-ruhában kellett kivonulnia, kezében pedig egy hatalmas magyar zászlót tartott. 

A következő Instagram megosztásban látszik a kontraszt: a többi versenyző ragyogott Viki mellett. 

A Facebook még jelenleg is a kritikáktól hangos: a kommentelők bombázzák a versenyzőt, azonban Proksa Szandra, a 2005-ben Magyarországot képviselő versenyző így nyilatkozott

„Jogtalanul bántják szegény Viktóriát, mert ő nem tehet erről az egészről. Ezen a versenyen ugyanis az országok és a szépségiparaik versenyeznek, bármennyire is szörnyen hangzik, a résztvevők csak bábuk, akiket szépen felöltöztetnek a megfelelő jelmezekbe”

​A korábbi résztvevő, Szandra szerint szomorú, hogy a magyar szervező ilyen munkát adott ki a kezei közül.

FRISSÍTÉS: Jázmin Viktória szülei egy levélben magyarázták meg, hogy lányuk miért egy olcsó Zara-ruhában volt kénytelen részt venni a versenyen. Erről az alábbi cikkben olvashattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás