promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégis mit csinál Tóth Andi Fecó lábai között? Tényleg Kárpáti Rebeka exével jött össze az énekesnő?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi ezzel a furcsa fotóval tudatta, hogy összejött Frohner Ferenccel?

Tavaly ősszel derült ki, hogy szakított Kárpáti Rebeka és fodrász párja, Frohner Ferenc. Az egykor boldog páros akkor a Fókuszban beszélt a szakítás okáról.

„Rebi és én már nem alkotunk egy párt. Erről csak ennyit szeretnénk mondani, minden egyéb, ami köztünk volt, ami ennek az egésznek az oka, az csak ránk tartozik”

– kezdte Frohner Ferenc.

„Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl. Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben. A köztünk lévő szeretet és tisztelet megmarad a jövőben is, csak egy másik szintre lépett”

– mondta Rebeka.

Nemrég a közösségi médiában megjelentek olyan fotók, amelyek alapján joggal merülhet fel az emberekben a gondolat, hogy Tóth Andi összejött Fecóval. Az énekesnő és a fodrász nem csupán mezei közös képeket csináltak, de egyes fotókból sugárzik az intimitás, és az erotika; hiszen nem sok fodrász karolja így át a kuncsaftját.

Ráadásul a képen, amit Andi a 24 óráig elérhető Insta Story-jában tett közzé, úgy látszik, mintha az énekesnő valamit matatna Fecó lábai között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás