promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró bugyira vetkőzött Jázmin Viktória, így biztos kapós lesz a Celebrandiban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jázmin Viktória bevállalós fotójától még Schumacher Vandának is könnybe lábadt a szeme.

Jázmin Viktória és Schumacher Vanda még a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán ismerkedett össze, és annyira jó barátság alakult ki közöttük, hogy nemrég úgy döntöttek, nem fizetnek két külön lakást, inkább az összeköltözés mellett döntöttek - ha már úgyis olyan sokat vannak együtt.

Schumacher Vanda elmondta, hogy annak idején a dzsungelben segítették egymást Viktóriával, és az is kiderült számukra, hogy sok közös ismerősük van. Aztán jött a Cannes-i utazása, ahová elhívta magával a szépségkirálynőt, és ott szembesültek azzal, hogy milyen flottul megy minden. Ott derült ki számukra, hogy olyanok, mintha testvérek lennének, ezért is gondolták úgy, hogy nem tartanak fel külön albérletet, hanem inkább közösen bérelnek egy lakást.

Az összeköltözésbe a 2021-es Miss Universe Hungary győztese is azonnal rábólintott, és azóta is élvezi, hogy van mellette egy olyan ember, akivel esténként meg tudja beszélni a dolgait, de annak is nagyon örülnének, ha ezentúl minden eseményre együtt hívnák őket.

Aztán hogy meddig lesz ez így, azt nem tudni, ugyanis Jázmin Viktória is szerepelni fog az RTL Celebrandi című műsorában, aminek az a lényege, hogy civil emberekkel fognak ismerkedni a hírességek. A szépségkirálynőnek nagyon sok követője van a közösségi médiában, akiket a fiatal nő folyamatosan izgalmas modellfotókkal örvendeztet meg. Legutóbb is egy olyan bevállalós képet osztott meg, amin apró bugyira vetkőzött, és úgy mutatta meg formás, feszes fenekét.

A kommentszekcióban még Schumacher Vanda is kifejtette véleményét, hogy mennyire tetszik neki barátnője képe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás