promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jázmin Viktória vallott: „Kamu volt a magyar korona”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több megdöbbentő titkot közöl a botrányokba keveredett szépségkirálynő.

Már az egész ország ismeri Jázmin Viktória botrányos történetét, de a határon túliak is biztosan hallottak róla. A Magyarországon győzelmet arató szépségkirálynő decemberben Izraelben képviselte hazánkat, de a produkció elég siralmasra sikeredett. Végül egy 10 ezer forintos ZARA ruhában vonult fel, amivel teljes szégyenében elsüllyedt. Később kiderült, hogy a divattervezője nem ért oda időben az eredetileg megtervezett ruhadarabbal. 

Viktória egyre dühösebb a szervezőkre és nem hajlandó elhallgatni a történteket. Most újabb részleteket osztott meg a színfalak mögül. 

„El akartak hallgattatni, és ők sem nyilatkoztak a védelmemben. Azóta is az ügyvédeiken keresztül fenyegetnek, rajtam akarják elverni a port. Azt mondják, hogy az én hibám, hogy leégettem magam, de ez nem igaz”

- mesélte a magyar szépségkirálynő.

Szerinte egyáltalán nem igazságos, hogy míg más versenyzők teljes támogatást kaptak a szponzoraiktól és a szervezőktől, addig őt magára hagyták. Szerencsére 5 nyelven beszél, ezért az angol nyelv sem jelentett különösebb kihívást neki - sikerült feltalálnia magát a nehéz helyzetben.

Viki azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy a verseny előtti napon már annyira kimerült volt, hogy teljesen összezuhant. Kórházba kellett vinniük, ahol gyógyszerekkel kezelték, ennek ellenére nem lépett vissza. A modell szeretné, ha az utókor számára tanulságos lenne az esete, ezért durva részleteket is megosztott a magyar versenyről:

„Nem szeretném, ha esetleg más fiatal lányok a jövőben ugyanígy járnának. Bár azzal fenyegetnek, hogy ezek után a címemet és a koronámat elveszítem, de ilyen áron nem is akarok szépségkirálynő lenni! Vigyék a magyar versenyen megszerzett koronámat, ahova akarják. Egyébként is kamu volt, nem is az igazit kaptam meg, hanem valami gagyit, ami másnap szétesett. Nem nagy veszteség maga a tárgy ha elbukom, a Miss Universe cím ugyanis nem csak egy korona. A becsületemet és a büszkeségemet úgy sem tudják elvenni!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás