promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Legyen Ön is milliomos játékosán alaposan kifogott ez a pofonegyszerű kérdés – Neked menni fog?
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha a Legyen Ön is milliomosban Vágó István nem beszéli rá a felezős segítségre a játékost, akkor valószínűleg el is bukja a Harry Potteres-kérdést.

Kevés az új ötlet az RTL-nél, valamint a TV2-nél, így már utóbbi is olyan régi műsorokat húzott elő a kalapból, mint a Szerencsekerék, vagy a Zsákbamacska. Előbbi továbbra is jól muzsikál, az utóbbiba azonban nem sikerült új életet lehelni.

Az RTL-nek sem jött be annyira az új üzleti reality, Az álommeló, ami csak az árnyéka volt a Cápák között műsorának a legtöbb néző szerint. Vajon mennyire menne jól, ha a csatorna ismét elővenné a Legyen Ön is milliomost? Nem nagyon van minőségi kvízvetélkedő a tévében, így a műfaj szerelmeseinek be kell érniük A Géniusszal az ATV-n, ami zseniálisan működik Gundel Takács Gáborral.

Magyarországon a Legyen Ön is milliomos még 2000-ben indult az RTL Klub csatornáján, aminek az igazi arca Vágó István volt. Őt váltotta Fábry Sándor, de neki ez a stílus nem igazán feküdt. Később megpróbálták meg az egészet Friderikusz Sándorral, majd Gundel Takács Gáborral, de eldőlt, hogy a kvízjátéknak már nincs visszaút.

A nagy múltú kvíz-showban Vágó István találkozott érdekes figurákkal, akik alaposan megizzasztották. Volt egy játékos, akin nemcsak egy Harry Potter kérdés fogott ki, de a Legyen Ön is milliomos műsorvezetőjét is alaposan felbosszantotta.

Persze először nézzük meg, hogy neked menne-e ez a pofonegyszerű kérdés, ami így szól: milyen intézmény a Harry Potter-könyvekben szereplő Azkaban?

A RTL műsorában ugyebár négy válaszlehetőség is van:

  • A: iskola
  • B: börtön
  • C: múzeum
  • D: stadion

A YouTube-ra feltöltött videóban tévesen szerepel a cím, mivel ez nem a Kész átverés műsorának készült, hanem Vágó Istvánt tényleg ennyire kiborította a játékos.

Végül addig hadakoztak, hogy a műsorvezető csak „rábeszélte” a bizonytalan férfit a felezős segítségre. A helyes válasz ugyebár a B, vagyis a börtön, de a játékostól nagyon messze állt a Harry Potter-univerzum, így alaposan rossz helyen kutakodott. A könyvek és a filmek rajongói valószínűleg a hajukat fogják tépni, ha megnézik ezt a YouTube videót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás