promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a Legyen Ön is milliomos műsorvezetője is eldobta az agyát, hogy mi folyik a vonal másik végén – szédületes telefonos segítség lett belőle
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akkor éppen Friderikusz Sándor ült a Legyen Ön is milliomos stúdiójában.

A Legyen Ön is milliomos már igazi retró shownak számít, de anno rengetegen követték a kvízműsort Magyarországon. Aki a modern korban hasonlóra van kiéhezve, annak megéri nézni az ATV-n A Géniusz című vetélkedőt.

Messzire kell mennünk az időben, mert Magyarországon a Legyen Ön is milliomos még 2000-ben indult az az RTL Klub csatornáján, aminek az igazi arca Vágó István volt. Őt váltotta Fábry Sándor, de az a formula eléggé megbukott. Később megpróbálták meg az egészet Friderikusz Sándorral, majd Gundel Takács Gáborral, de eldőlt, hogy a kvízjátéknak már nincs visszaút.

Mostanában persze néhány ügyes változtatással például a Szerencsekerékbe is új életet tudtak lehelni a tévében, és lehet, egyszer még a Legyen Ön is milliomost is láthatjuk majd a képernyőn. Addig azonban marad a nosztalgia, és a régi adások felidézése.

Először persze nézzük meg, hogy ti tudtátok volna a 100 ezer forintos kérdést.

Melyik regény főhőse Raszkolnyikov az alábbiak közül?

  • A: A Karamazov testvérek
  • B: Az orr
  • C: Bűn és bűnhődés
  • D: Háború és béke

A Legyen Ön is milliomos játékosa is bizonytalan volt, így telefonos segítséget kért a párjától, akivel a barátok is ott ültek.

Friderikusz Sándor rögtön beindította a közönség nevetését azzal, hogy elkezdte kifigurázni a telefonos segítség köszönését, aki amúgy már az elején is jó estét kívánt, de hát nagyon izgult.

A csapat azonnal tudta a helyes választ a kérdésre, és a videóból ki is derül, hogy ti helyesen tippeltetek-e. Tehát volt még idő egy kis csevegésre, majd a hívás után Friderikusz Sándor arról érdeklődött, hogy a játékos miért kérdezte meg a párjától, hogy ők hol tartanak. Mint kiderült, amíg ő a Legyen Ön is milliomos stúdiójában szenvedett, addig a barátok intenzív sörözésbe kezdtek.

Friderikusz hozzátette, hogy ebben az esetben csoda, hogy bármit is meg tudtak jelölni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás