promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel készült Várkonyi Andreáról, ez volt a rémálma
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea rémálma valóra vált.

Várkonyi Andrea mindig is félt attól, hogy egyszer bekövetkezik az, ami minden televíziós műsorvezető rémálma; természetesen nála is valóra vált. Na persze ezt eleinte ő nem is vette észre, csak amikor visszanézte a híradó felvételét, akkor látta, mi történt a TV2 stúdiójában.

Hihetetlen, de Várkonyi Andrea sosem úgy tervezte, hogy a televíziózás lesz a főállása - mindig is úgy tekintett erre, mint egy hobbira. Miután 1993-ban, vagyis idén 30 éve leérettségizett, a Szegedi Kábel TV-nél vezetett műsorokat az egyetem alatt. Eredetileg orvos szeretett volna lenni, ezért is diplomázott le a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Másfél évig dolgozott belgyógyászként, majd megszerezte a második diplomáját is Egészségügyi közgazdász-menedzser szakon.

Mentőorvos volt, mikor jött a lehetőség, hogy műsorvezető legyen a TV2 Tények című hírműsorában, 2002-ben került a kereskedelmi televízióhoz.

10 éve már annak a kellemetlen napnak, amikor olyasmi történt Várkonyi Andreával a stúdióban, amit mindig is szeretett volna elkerülni. Azt persze nem láthatta az élő adás közben, hogy egy légy szállt a fejére, hiszen folyamatosan a súgógépről olvasta a szöveget, csak utána látta a felvételen, hogy a szárnyas élőlény megpihent a haján. Ezután persze ő maga is megosztotta az adásrészletet, hiszen ő maga is csak nevetni tudott az egészen.

„És ma bekövetkezett, ami minden műsorvezető rémálma! Ha nagyon akartok nevetni, nézzétek meg ezt a videót. Az egyetlen szerencsém, hogy nem vettem észre, utána viszont iszonyatosan nevettünk! Hányan csapkodták otthon a képernyőt? Utána volt nehéz, mert ott ólálkodott, mindkettőnket megkörnyékezett és hadonásztunk meg csapkodtunk, amikor nem látszódtunk”

- írta annak idején Andrea.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás