promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakíthatott Mikes Anna és Krausz Gábor: számtalan jele van a szomorú eseménynek
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mélyen hallgat a sztárpár, gyülekezhetnek a fekete felhők Magyarország álompárja felett.

Közel egy év telt el azóta, hogy Tóth Gabi és bejelentették házasságuk végét. A döntésük mindenkit lesokkolt, időközben azonban kiderült, hogy kapcsolatukban sok volt a feszültség és jó ideje boldogtalanul éltek. Ennek fényében talán nem annyira nem meglepő, hogy mind a ketten viszonylag hamar továbbléptek és új párkapcsolatba kezdtek. Tóth Gabi bár egy ideig nem vállalta fel hivatalosan Papp Máté Bencét, akivel a közös munka során ismerkedek össze és a munkakapcsolat hamarosan barátsággá, majd szerelemmé változott. Ekkortájt vállalta el Krausz Gábor a Dancing with the Starsban lévő szereplést, ezután pedig Gabihoz hasonló életutat járt be. Mikes Anna már elsőre is szimpatikus volt a séfnek és ez fordítva is így történt, de nagyon lassan ismerkedtek egymással, maguknak is sokáig nem vallották be az egymás iránti gyengéd érzéseiket. Végül miután megnyerték a versenyt, rá nem sokkal nyilvánosan is felvállalták, hogy együtt vannak.

Azóta már össze is költöztek, illetve nem olyan régen értek vissza az Ázsia Expressz forgatásáról, ezután pedig még úgy nyilatkoztak, hogy egy párként tértek vissza. Azóta azonban furcsa dolgok történtek és egyre több rajongójuk ad hangot aggodalomnak azzal kapcsolatban, hogy mi van pontosan kettőjükkel. Sokan furcsállták például, hogy nem jelentkeztek közös tartalommal, jó ideje. Krausz Gábor például nem osztotta meg Mikes Anna tánctáboros plakátját, pedig elvileg kislánya is a táncosnőnél tanul. Egy ideje nem kommentálnak egymás képei alá, most pedig Mikes Anna fotója gondolkodtatta el az embereket: új fotóján gyönyörű, nőies, mégis kifejezetten szomorú arca van, a kép címe pedig elég fura: FELLÉPÉSen.

Az utóbbi időben Anna sok olyan tartalma osztott meg, ahol táncpróbákról jelentkezett be és voltak, hogy ezek késő estig is elhúzódtak, így lehet valamilyen vitájukra utalás az egyszavas, csupa nagybetűvel írt képelnevezés.

Krausz Gábor a Tóth Gabival közös fotóit sem törölte le a közösségi média oldaláról, így az sem adhat sok támpontot, hogy Mikes Annával közös felvételeik is még elérhetőek a séf oldalán. A másik gyanús dolog a hallgatásukkal kapcsolatban, hogy lehetséges, hogy az Ázsia Expressz adásba kerüléséig nem szeretnének nyilatkozni arról, ha valami történt közöttük. Bár elvileg nem köti őket ilyen téren titoktartás, hiszen volt már olyan, hogy valakik hazaérve (éppen az Ázsia Expressz forgatásáról) rögtön bejelentették a szakításukat.

Persze az sem lenne meglepő, hogy a rájuk irányuló hihetetlen médiafigyelem miatt nem szeretnék kiteregetni a magánéletüket és összesen annyiról van szó, hogy közös megegyezéssel jobban kizárják a nyilvánosságot. Mindenesetre a kommentek között bőven akadt aggódó hangvételű, volt, aki egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentette, úgy érzi, hogy Anna már az egyedülállók táborát erősíti.

A nagy port kavaró fényképet, amely elindította a találgatások lavináját, itt megtekinthető:

mikes-anna-krausz-gabor-szakitas-aszia-expressz-kozos-fotok-szomoru

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás