promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi ismét Mikes Annának üzenhetett, Papp Máté Bencével az oldalán dörgölte sikerét Krausz Gábor barátnőjének orra alá
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos határidőre is figyelmeztetett az énekesnő, ma esedékes.

Hiába szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor, a válás után is meglepően hasonló életutat járnak be: szinte egy időben talált rájuk a szerelem, ráadásul mindketten egy táncos mellett találták meg újra a boldogságot. A nagyon hasonló élethelyzet eredményezheti azt, hogy úgy tűnik: Tóth Gabi és Mikes Anna egy amolyan kimondatlan versengésben vannak egymással. Bár állításuk szerint a viszonyuk rendezett, gyorsan lehet kiérezni a bejegyzéseikből a másikra tett megjegyzést, vagy kis odaszúrást. Nyílt ellenségeskedésről nincs szó, ugyanis mind a négyüknek a legfontosabb, hogy Gabi és Gábor kislánya Hannaróza a lehető legkevésbé szenvedje meg az életében bekövetkező változásokat.

Most is egy érdekes egybeesés történt Gabi és Anna életében: mindketten nyári tánctábort szerveznek gyerekeknek. Míg Anna tábora augusztus 5 és 9. között várja a táncolni szerető lurkókat, addig Gabiék a saját eseményüket július 15 és 21. között tartják. Gabi most egy örömteli képpel tudatta (nem sokkal Anna bejelentése után), hogy hihetetlen mennyiségű érdeklődés érkezett az Egy a ritmusunk nevet viseli tánc és énekközpontú programukra. A pár nagyon örülhet, hiszen mindkettőjük régi álma válik valóra, azt pedig, hogy még ezt is együtt vitték véghez, még nagyobb boldogság lehet nekik.

A mai dátum egyébként is különleges, ugyanis a mai naptól (05.29.) lehet jelentkezni a táborra, amit érdemes minél előbb megtenni, hiszen ha hihetünk Gabi szavainak, akkor gyorsan elfogyhatnak a helyek. Valószínűleg túlzottan Mikes Anna sem aggódik a jelentkezők száma miatt, hiszen rendszeresen posztol a táncóráiról, ahol általában rengeteg résztvevő van. Nyilván profizmusa és kedves személyisége sem az utolsó, de azzal, hogy megnyerte a Dancing with the Stars 4. évadát nyilván szélesebb körben is megismerték a nevét.

Jelentkezni az www.egyaritmusunk.hu oldalon tudtok, ami jelenleg még fejlesztés alatt áll, de hamarosan elkészül, a jelentkezési lapokat pedig elvileg addig is be tudja fogadni a rendszer.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence ezzel a képpel tudatta követőivel a jó hírt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás