promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi üzent leendő anyósáéknak, mindenáron közölni akarta Papp Máté Bence szüleivel a nyilvánosság előtt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi most párja szüleinek üzent.

Sokak szerint Tóth Gabi megcsalta Krausz Gábort jelenlegi párjával, de valójában ez nem igaz. Mikor Gabi számára nyilvánvalóvá vált, hogy a kapcsolata Papp Máté Bencével már többre fordul, mint barátság, akkor azonnal tisztázták a dolgaikat mindketten az aktuális párjukkal: az énekesnő elvált Krausz Gábortól, Papp Máté Bence pedig szakított akkori barátnőjével.

Aztán ahogy egyre jobban belehabarodtak egymásba, időszerűvé vált, hogy megismerjék egymás családját. Így történt hát, hogy Papp Máté Bence bemutatta a szüleinek Tóth Gabit. Az énekesnő leendő anyósa szerint a fiatalok abszolút összeillenek, és Gabiból szemlátomást érezni a természetességet és a kedvességet. Bence szüleiben egy pillanatig sem merült fel, hogy ne fogadnák be, nem érdekli őket, mások mit gondolnak Gabiról és erről a szerelemről, ők kiállnak mellettük.

Bence édesapja is bízik fia döntésében, és nem foglalkozik azzal, hogy mások milyen véleményeket fogalmaznak meg Bencéről és Gabiról. A páros tehát nagyon boldog egymás mellett, és bár a konzervatív neveltetésük okán nagyon fontos nekik a házasság és a család, de nem nyilatkoztak még arról, hogy szeretnének-e közös gyermeket.

Ennek ellenére az internet népe már eljátszott a gondolattal, milyen lenne Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös gyereke, és biztos a táncos szülei is örülnének, ha végre nagyszülők lennének.

Ám ez még odébb van, most egyelőre a családot és az énekesnőt leköti, hogy Papp Máté Bence születésnapját ünnepeljék. Gabi ennek okán kirakott egy közös képet a közösségi oldalára, amihez olyan szöveget társított, amivel párja szüleinek is üzent:

„Az első érzés, amit meg tudtam fogalmazni veled kapcsolatban és ki mertem mondani magamnak is, hogy: Milyen szépen bánsz velem! Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél Köszi a szüleidnek!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás