promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi leendő anyósa megdöbbentő dolgot állít Gabiékról, már az első pillanattól gyanakodott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi még nem is ismerte meg igazán Papp Máté Bencét, mikor a bulvárújságok rájuk zúdították a sok hazugságot?

Annak ellenére, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence románca a bulvárújságok egyik leggedveltebb témája, és tavaly a Dancing with the Starsban egy csókkal ország-világ előtt is felvállalták kapcsolatukat, valójában alig tudunk valamit arról, hogy miként szeretett egymásba az énekesnő és a táncos.

Azt Tóth Gabi eddigi nyilatkozataiból is tudni lehetett, hogy a korábbi rosszindulatú feltételezések ellenére nem azért lett vége  házasságának Krausz Gáborral, mert félrelépett volna Bencével, hanem mert már nagyon régóta vergődtek a házasságukban. A nehéz döntés meghozatalában azonban minden bizonnyal szerepet játszott az, hogy ha Bencével még nem is alkottak egy párt, de már ismerték egymást valamennyire.

Az énekesnő most a Story magazinban árult el újabb részleteket az "Átkozott nyár" történetéről, és Gabi mellett megszólalt Papp Máté Bence is, illetve a szülők - akik ha minden így megy tovább, hamarosan Tóth Gabi anyósai és apósai lesznek.

"Az erdélyi turnén kezdtünk el ismerkedni Mátéval. Utána kerülhettünk volna egy valódi ismerkedési fázisba, de akkor már mindenhol megjelent, hogy együtt vagyunk. [...]  Szeretném tisztázni, hogy itt nem egészen úgy történtek a dolgok, mint ahogy azt leírták.

Amikor kiderült számukra Mátéval, hogy ez több mint barátság, akkor mindenki tisztázta a dolgait. Tiszteltük annyira az előző párjainkat, hogy rögtön lezártuk. Nem volt hazudozás, nem volt hónapokig titokban találkozgatás."

Papp Máté Bence is hasonlóan tett, neki ugyanis az első dolga volt szakítani az akkori barátnőjével. Máté édesanyja már ekkor gyanút fogott, hogy a fia és Gabi között valami komoly dolog van kialakulóban, és ezt a fia nem is titkolta előle, szinte rögtön beavatta:

"Mi természetesnek vettünk mindent. Nem rágódtunk rajta. Amikor bemutatta nekünk Gabit, rögtön éreztük rajta a természetességet, a kedvességet. Nem volt kérdés, hogy összeillenek. Fel sem merült bennünk, hogy ne fogadnánk be. [...] Tudtuk, hogy ha ők egymásra találtak, mi mellettük állunk, nem érdekel bennünket, hogy ki mit gondol." 

- emlékezett vissza Máté anyukája. Egészen megdöbbentő, hogy Anikó már ekkor ennyire átlátta, hogy nem csak valamilyen fiatalkori futó hóbortról van szó, hanem egy komoly egymásra találásról, amit a személyes találkozat csak még jobban megerősített. A Papp családban azonban nem ő az egyetlen, aki bízik a gyerekek döntéseiben, Anikó férje, István a következőket nyilatkozta a Story magazinnak.

"Az embernek a gyerekeivel való kapcsolatában vannak dolgok, ahol mi hozzuk meg a döntéseket, aztán eljön az az idő, amikor már nem mi hozzuk meg a döntést, hanem bíznunk kell a fiunkban. [...] A negatív megnyilvánulásokról azt gondoltam: a kutyák csaholnak, a karaván halad."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás