promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi lebuktatta a saját pasiját: Papp Máté Bence még kapcsolatban lehetett amikor ismerkedni kezdtek
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabi egy másik nőtől szerette el a Fricska fiút? Az énekesnő saját maga árulta el ezt kedveséről.

Tavaly nyáron robbant a hír, hogy Magyarország egyik álompárja, Krausz Gábor és Tóth Gabi hat év házasság után befejzik a kapcsolatukat. Sokáig nem lehetett tudni, hogy milyen okok húzódtak a háttérben, mivel szisztematikusan mindketten kerülték a médiát és nem vállaltak el semmilyen olyan interjút, amelyben a szakmai terveik mellett magánéletükről is beszélniük kellett volna. Ez részben közös döntés volt, hogy Hannaróza érdekeit védjék, részben pedig maguknak sem szerettek volna kellemetlenséget okozni azzal, hogy a friss sérelem miatt esetleg olyan dolgot mondjanak magukról, vagy a másikról, amit aztán később megbánnak.

Hamarosan kiderült, hogy Tóth Gabi ismét szerelmes és mivel a válás bejelentése valamint az új kapcsolat nagyon közel esett egymáshoz, így sokan arról kezdtek pletykálni, hogy Gabi megcsalhatta Krausz Gábort. Ezt az énekesnő határozottan cáfolta, elmondása szerint Mátéval akkor lépett szintet a kapcsolatuk, miután ő és Gábor hivatalosan is megbeszélték, hogy elengedik egymást.

De mi a helyzet Papp Máté Bencével? Ő vajon szinglin vágott bele az ismerkedésbe? Úgy tűnik, hogy nem, elképzelhető, hogy neki is foglalt volt a szíve amikor rájött, hogy Gabi iránt nem csak szakmai és baráti érzéseket táplál. Erre maga az énekesnő hívja fel a figyelmet a nemrégiben kiadott Átkozott nyár című dalában, melynek az egyik sora így szól:

Elesett szerelem
Se veled, se velem
Nem történt még ilyen sohasem

A dalszöveg alapján arra lehet következtetni, hogy Papp Máté Bence hasonló élethelyzetben volt, mint Gabi, amikor a szerelmük komolyabbra fordult, tehát neki is lehetett párkapcsolata ebben az időben, ez pedig azt jelentené, hogy ő is szakított akkori kedvesével, hogy együtt lehessen az énekesnővel. Azt Máté már többször elmondta, hogy jó ideje tetszik neki Gabi, de igazi úriember módjára nem közeledett felé addig, amíg nem rendezte viszonyát férjével, akivel azóta egyébként már hivatalosan elváltak.

Persze ez önmagában még nem rossz, hiszen azzal lehetetlen tervezni, hogy kibe leszünk szerelmesek, ez gyakran minden ész érv ellenére is megtörténhet, a fontos az, hogy ilyen esetben az ember korrekten rendezze a sorait, mielőtt beleugrik egy új kapcsolatba. Az is fontos, hogy a lehető legkevesebb sérülést okozzuk a másiknak és igyekezzünk etikusan, empatikusan eljárni.

Kíváncsian várjuk, hogy egyszer felfedik-e azt, hogy pontosan mit akart Gabi ezzel a szöveggel mondani, az viszont biztos, hogy a szerelmes pár boldogabb, mint eddig valaha és úgy néz ki, hogyha voltak is exek az életükben, akkor azon teljes mértékben túlléptek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás