promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fricska fiú Budapest több pontján műsorozott: megállította a forgalmat Tóth Gabi kedvesének az alakítása
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Papp Máté Bence nem fogta vissza magát, felvétel is készült.

Papp Máté Bence nevét egy szempillantás alatt ismerte meg az ország: a szerény, jóravaló, szimpatikus fiú egyik percről a másikra robbant be a média kereszttüzébe, de eddig nagyon úgy tűnik, hogy állja a sarat. Pedig merőben új szerep ez neki. Tóth Gabira (és ezzel együtt új párjára) olyan mennyiségű gyűlölet zúdult, amit emberileg szinte lehetetlen kezelni, de Máté ebben a nehéz időszakban is támogatta szerelmét és kitartott mellette. Sokan bedobták volna a törölközőt, de ő nem így tett: elviselte a rengeteg kritikát, közben pedig élte tovább a mindennapi életét. A nehézségek mellett egy teljesen új szerepkörbe is bele kellett szoknia: Gabi édesanya, akinek kislánya a legfontosabb az egész világon. Máténak tehát vele együtt kellett elfogadnia az énekesnőt és úgy tűnik ezen a területen is brillírozott: ő maga mondta el, hogy szokatlan volt az elején az, hogy egy kis csöppséggel minden este foglalkozzon, de már csak hivatásából adódóan is remekül megoldotta a dolgot. Azokon a napokon amikor a kislány Gabinál van, a közös táncé, éneklésé és játéké a főszerep. Hanni kifejezetten élvezheti most a rá irányuló figyelmet, mert édesapja új kedvese is táncolni tanítja, így mozgáskultúrából nagyon kiművelt lesz a gyönyörű kislány.

Papp Máté Bence egyébként hatalmas meglepetést okozott, mikor kiderült a polgári foglalkozása: középiskolai tanár, néptáncot tanít több különböző korosztálynak. Azonban ez a hobbija és munkája mellett a szenvedélye is: így munka után is a tánctanítás teszi ki a napjait, csoportos táncoktatást is vállal. A jó bornak nem kell cégér, tartja a mondás, így mi mással is tudná több emberhez eljuttatni a szolgáltatását, minthogy megmutatja miért ő az egyik legjobb a szakmájában. Ebben testvére a legnagyobb tettestársa, akivel előszeretettel adnak elő látványos performanszokat a lehető legkülönbözőbb helyeken. Most Budapest jó néhány pontja is "áldozatul esett" a vad ritmusoknak: a járókelők a Váci utcában is láthatták a kemény ütemeket és vad csattanásokat, jó nagy feltűnést keltett Gabi kedvese. Ráadásul kis tanulóit is elvitte magával, ezzel azt üzenve a világnak: ne féljetek megmutatni magatokat és azt, amit szerettek csinálni.

Máté elmondta, hogy gyermekkorában sokat bántották a dadogás miatt, illetve a mai napig mereven él a társadalomban az a tévhit, hogy táncolni nem férfias és még sokszor gúny tárgyát képezi, ha valakiről kiderül: ebben az elfoglaltságban találta meg örömét. Máté elkötelezett a tánc mellett és diákjait is erre buzdítja, hamarosan pedig ebben kedvese is a segítségére lesz. Szeretnének ugyanis egy néptánc és énektábort szervezni, ahol hasonló érdeklődésű fiatalok tanulnának a magyar kultúráról, gyökerekről. A kezdeményezés nagyon érdekes, a körülöttük kialakult hírverés és a szakmai profizmus miatt pedig nem lesz gondjuk azzal, hogy elegendő gyermek jelentkezzen.

Ha kíváncsi vagy Papp Máté Bence testvérével közös előadására, amin tömegével lepődtek meg az emberek, akkor azt ide kattintva tudod megnézni. Te mindent helyszínt felismersz, ahol táncolt a két géppuskalábú Papp fiú?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás