promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bencét felpofozták: kisebb bunyóba keveredett Tóth Gabi kedvese
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak úgy csattant a Fricska fiú arcán a saller.

Soha nem látott mértékben forrong a közélet, rengeteg olyan parázs téma van most napirenden, ami foglalkoztatja az embereket. Novák Katalin lemondása, a tüntetés, újabb tüntetés, lista arról ki támogatja a tüntetést és ki nem, egyszóval felpezsgett az ország érdeklődése. Van azonban, ami állandó: hiába a politika felé fordulás, nem létezik ma már olyan hír Magyarországon, aminek így, vagy úgy, de ne lenne köze Tóth Gabihoz, Krausz Gáborhoz, Papp Máté Bencéhez, vagy Mikes Annához. Miközben barátnőjét éppen darabokra szedi az ország, mivel édesanyaként és a gyermekek elkötelezett látogatójaként nem jelent meg szimpatizálni. Gabi egyébként meg is indokolta távolmaradását, melyet többen helytállónak találtak: mint mondta pártfüggetlen összejövetelen nagyon szívesen támogatja a gyermekek ügyét, illetve a szervezők közül többekkel személyes konfliktusa is volt (rengeteg készítettek gunyoros hangvételű videókat az énekesnőről), így nem lett volna fesztelen a találkozó.

Azonban eközben párja, Papp Máté Bence sem tétlenkedik.

Bár a férfi fő foglalkozása gimnáziumi tanár ahol néptáncot tanít a diákoknak, azonban a Ritmus akadémia nevű tánciskolába akármelyik csemetét szívesen látják az iskolán kívülről is. Az utóbbi időben Máté az induló kurzusokat reklámozta, vélhetően ennek kapcsán került fel az internetre egy igencsak érdekes videó, amelyen a testvérével látható.

Mindketten a Fricska táncegyüttes alapító tagjai és közös képeik, videóik, nyilatkozataik alapján nem csak remek kollégák, akik már egymás rezdüléséből tudják, hogy mit fog a másik táncolni, hanem igen közeli és jó testvérek is. Máté rokonai már ismerik Gabit, azonban fivére már akkor is sokat találkozott Gabival, mikor még nem alkottak egy párt Mátéval, hiszen ő is járt velük turnézni.

A vicces videót a baráti testvérbunyóról ide kattintva nézhetitek meg, hihetetlen az a tehetség, amivel egy fotelben is ülve is elő tudnak adni egy ennyire összehangolt és bonyolult koreográfiát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás