promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Darabjaira fogják szedni Tóth Gabit: keményen bírálta a mai tüntetést és beszólt a fél celebvilágnak is
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnél úgy néz ki, hogy kezd elszakadni a cérna és a mai eseményt is keresetlen szavakkal véleményezte.

Tóth Gabi már hosszú évek óta benne van a média vérkeringésében, azonban még soha nem szegeződött rá akkora figyelem, mint amikor tavaly nyáron bejelentette, hogy házasságának vége az ismert séffel és televíziós személyiséggel, Krausz Gáborral. Soha nem látott érdeklődés övezte az énekesnő minden lépését és ez a rá irányult fókusz nem akar szűnni. Rengetegen ekézték őt azért, mert véget mert vetni rossz házasságának és bár Gabi jó keresztényként nem reagált a rázúduló szidalmakra, de bármennyire is szerette volna ezeket kizárni az életéből, természetesen nem tudta homokba dugni a fejét. A legutóbbi vele készült egyik mélyinterjúban azonban nem hallgatott tovább és megnevezte azokat, akik szerinte minősíthetetlen hangnemben, az ő szomorúságán haknizva próbáltak maguknak nagyobb nézettséget kicsiholni.

A riporter megkérdezte, hogy az interjú megjelenése után számít-e támadásokra, amire Gabi egyértelműen igennel felelt és azt is megnevezte, hogy kikre gondol. Kiemelte Osváth Zsoltot (akivel korábban még igen jó hangulatú interjút készítettek együtt, de a jelek szerint azóta a szimpátia elmúlt), Puzsér Róbertet, aki valóban minden alkalmat megragadott arra, hogy kritizálja az énekesnőt, annak életét és döntéseit, Lakatos Márk divattervezőt, aki az utóbbi időben az internet önjelölt megmondóemberének kiáltotta ki magát és bárdolatlan stílusban osztja meg véleményét a követőivel. Megemlítette Kajdi Csabát is, aki szinté nem tett lakatot a szájára, amikor véleményt kellett mondani Gabiról és bár a videóból lemaradt, de Pottyondy Edinának is több videónyi anyagot szolgáltatott Gabi válása.

Utóbbi az egyik fő szervezője a ma 18 órai kezdésre meghirdetett (Novák Katalin lemondása utáni) tüntetésnek és többekben jogosan felmerült a kérdés, hogy Gabi, mint édesanya, hogyan áll ehhez a kérdéshez. Erről így nyilatkozott:

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelemi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!”

A megmozdulásra mindenki kedvenc énekese Azahriah is bejelentkezik, akinek a számait Gabi mérsékelten ismeri, de rajta kívül sokan kíváncsiak arra, hogy mit tesz majd hozzá érdemben az eseményhez.

A videót, melyben Gabi a bírálóit sorolja, ide kattintva tudod megnézni:

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás