promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinak semmi sem szent: most épp Azahriah-ba állt bele keményen
Borítókép:  Youtube - HOTV_Hatvanonline
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő meg is indokolta, hogy mi volt a probléma.

Aligha akad manapság megosztóbb személy Magyarország kicsiny határain belül Tóth Gabinál. Bár a neve régóta benne van a köztudatban, egészen tavaly nyárig biztosan voltak olyan emberek, akiket ha megkérdeztek a művésznő jelleméről vagy munkásságáról, nemes egyszerűséggel azt felelték, hogy nem ismerik, nincs véleményük, vagy nem érdekli őket. Na ez ma már lehetetlen, mert Tóth Gabi neve egy életre beírta magát a bulvár és médiatörténelembe, naponta kerülnek ki új információk az egykori Megasztár versenyzőről.

Mivel mindenki kíváncsi az énekesnőre, így egyre másra érik őt az interjú felkérések és hatalmas öröm egy magazinnak, amennyiben Gabi igent mond. Most is így tett és egy kérdezz-felelek interjú keretein belül tették próbára az énekesnő tudását.

Dalszövegeket olvastak fel neki és ki kellett találnia, hogy melyik eladó slágerét hallja, azonban az énekesnő a mai dalok tekintetében nem szerepelt túl fényesen. Elsőként Magyarország jelenleg legfelkapottabb énekesének ikonikus slágerét játszották le Gabinak, azonban az énekesnő nem ismerte fel az Azahriah dalt, majd a szembesítésnél szemforgatva konstatálta az eredményt, sőt még arra is rákérdezett, hogy nem-e az egyik saját dalának szövegét mondták-e neki. Ezután egy másik népszerű eladó, a Valmar egyik slágere következett, de Marics Peti és Valkusz Milán párosa sem nyűgözte le az énekesnőt.

Azahariah egyik legépszerűbb dalát itt hallgathatjátok meg:

Gabi meg is jegyezte, hogy biztosan nagyon öreg már, mivel egyáltalán nem hallgat mai dalokat, így alkalmazkodva az énekesnőhöz a dalfelismerés is más irányt vett. Felcsendült egy Nagy Feró sláger, amire Gabi széles mosollyal, azonnal rávágta a jó választ, de a 220 felett című ikonikus slágert is azonnal felismerte.

A kommentelők persze szokás szerint azonnal kiakadtak, többen számonkérték, hogy lehetséges az, hogy valaki nem ismer fel egy Azahriah dalt. Gabi ismét kapott hideget, meleget, sokan kiálltak kedvenc előadójuk mellett és szinte szentségtörésnek vették, hogy nem vágta rá egyből a helyes választ.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogyha a dalhoz nem halljuk a dallamot, akkor sokkal nehezebb felismerni, hiszen az agyunk a szöveget ritmikusan társítja a zenéhez, tehát nem felróható Gabinak, hogy nem jutott eszébe, hogy mégis mit hall, illetve bármennyire furcsa, az sem törvényszerű, hogy mindenki szeresse Azahriah dalait.

A videót Gabi tippelgetéséről ide kattintva tudjátok megnézni:

@mandiner_official

Te felismernéd Azahriah zenéjét dalszöveg alapján? Tóth Gabit teszteltük! #mandiner #tóthgabi

eredeti hang – mandiner.hu - mandiner.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás