promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fanatikusan imádják Mikes Anna és Krausz Gábor párosát: díjat akarnak adni a szerelmeseknek, képtelenek lehiggadni a rajongók
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megőrültek az emberek: A szerelmes pár nem csak egymás szívét, hanem az egész ország józan eszét is elrabolta.

Emlékeztek még arra, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor nem olyan régen még házasok voltak? Úgy tűnik már más se nagyon. Még nem telt egy év a kapcsolatuk végének bejelentése óta, hivatalosan pedig idén mondták a válást, a Dancing with the Stars indulásával mégis új időszámítás kezdődött a séf (és rajongói) életében. Bár mindenkinek vannak kedvenc előadó, színészei, akár szakácsai, az a fajta őrület és népszerűség, ami most a Séfek séfe bíráját veszi körbe, egészen hihetetlen. Bár Gábor már a táncos show műsor előtt is híres volt, az meg sem közelíti azt a szintet, ahol most áll népszerűségben. A legnagyobb lapok egymás után kopogtatnak nála interjúért, reklám és tévé felkéréseket kap. Ugyanez igaz újdonsült párjára, Mikes Annára is, akinek a neve szintén nem volt ismeretlen a tévénézők előtt (táncos berkekben meg aztán de pláne nem), most mégis óriási figyelem irányul rá. Kettőjük párosa pedig mintha megbabonázná az embereket.

Instagramon külön oldal alakult, ahol kettőjükről készült fanvideókat nézhetnek meg az erre kíváncsiak. Ezek alatt olyan mennyiségű komment található, melyben a pár szépségét, tehetségét, kedvességét és ügyességét dicsérik, hogy ezt külföldi celebek is megirigyelhetnék. Az alap, hogy mindenki őket titulálja jelenleg az ország legszebb szerelmes párjának, de van aki még ennél is messzebbre menne. Egyesek egyeneset díjat akarnak a párnak csináltatni és átadni nekik, mert mint mondják, szinte felfoghatatlan, hogy két ember ennyire jól működjön együtt.

Tény és való, egy feszültségekkel teli időszakban is megtalálták a vidámságot egymás mellett és szépen fokozatosan haladva sikerült egymást építeniük. Gábor azóta majd kicsattan, minden kihívásnak áll elébe és korábbi mogorva, rideg énje mintha teljesen elpárolgott volna. Anna pedig, már amennyiben ez emberileg lehetséges, még mosolygósabb mint korábban. Bár magánéletükről még mindig szűkszavúan nyilatkoznak és kevés közös felvételt osztanak meg magukról, a műsorban nyújtott összes táncuk és az együtt adott interjúik bőven elég alapanyagot adnak a fanatikus rajongóknak az ilyen videók készítéséhez.

Ezekből egy csokorra való összeszedtünk, ezeket ide kattintva tudjátok megnézni (és ez töredéke annak, ami az internete megtalálható):

Bár véleményem szerint Tóth Gabi és új kedvese, Papp Máté Bence is csodálatos és harmonikus párt alkotnak, róluk ilyen videókat nem találtam a neten: így ha valaki érez magában kedvet, akkor ez még egy kiaknázatlan terület a közösségi média csodás platformjain. Krausz Gábor pedig biztosan nagyon örülne egy díjnak, de azt hiszem a szerelmi élete helyett inkább a Séfek séfében nyújtott alakításáért szeretné majd megkapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás