promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence majmolja Mikes Annát? Az énekesnő párja megint kihúzta a gyufát az embereknél
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi új párja megint célkeresztben: a Fricskás fiú ezt most elszúrta?

Tavaly nyáron jelentette be Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy házasságuk 6 év után véget ért, a felmerülő problémákat nem tudták már megoldani. A válást idén hivatalosan is kimondták, addigra azonban már mind a ketten továbbléptek és új partnerkapcsolatba kezdtek. Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes egyik oszlopos tagjában, Papp Máté Bencében találta meg a boldogságot, míg Krausz Gábornak egy tévéműsor hozta el a régen várt szerelmet az életébe. A Dancing with the Stars-ban nyújtott fantasztikus teljesítménye egészen a győzelemig juttatta a sztárséfet, aki összetört szívvel, elkeseredve kezdett a táncgyakorlásba. A műsor végére azonban mintha kicserélték volna: önbizalomtól kicsattanó férfivá vált, ennek pedig az új hobbi mellett más oka is volt.

A táncpartnere Mikes Anna terápiaként hatott Gáborra. A táncos kedvességével és türelmével meglágyította Gábor szívét és a reménytelenséget egy egészen új érzés vette át: a szerelem. A műsor vége után fel is vállalták a kapcsolatukat.

A sors iróniája, hogy a házaspár mindkét tagja egy-egy táncos mellett találta meg a boldogságot, ezzel keresik a kenyerüket. Papp Máté Bence középiskolai tanár, emellett pedig táncórákat is tart. Mikes Anna is táncoktatással foglalkozik.

Itt megnézhettek egy felvételt Mikes Anna táncórájáról, szemmel láthatóan sokat profitált a táncosnő a Dancing with the Stars megnyeréséből, ugyanis rengetegen iratkoztak be hozzá:

Anna jó ideje Instagram történetben promótálta induló óráit, most pedig az élesszemű kritikusok észrevették, hogy Papp Máté Bence is ilyen formán kezdett el "kampányolni". Egyből megindultak a rosszindulatú hozzászólások, miszerint a páros Gáborékat majmolja mindenben, minden kirakott posztjuk és megosztott tartalmuk reakció Anna vagy Krausz tartalmaira. Többször vádolták már meg őket azzal, hogy mindig rálicitálnak a párra, kapnak emiatt hideget-meleget.

Gabiék ezekre a rágalmakra nem reagáltak, azonban elég vad teória lenne az, hogy az énekesnő mindig az exférjével és annak új barátnőjével foglalkozik. Egyébként bevett dolog, hogy közösségi oldalakon reklámozzák a szolgáltatásaikat, így nem jogos az emberek háborgása.

Valószínűleg az is nagyon jól jár, aki Papp Máté Bencét választja tanárnak, ugyanis hihetetlen tehetségű férfi, aki nem mellesleg tanárbácsiként dolgozik, így biztosan remekül szót ért a diákokkal. Itt például egy tehetségkutató műsorban mutatta meg világrekorder tudását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás