promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeszorul a szívünk Mikes Anna új videójától: megörökítette a kamera a sorsfordító pillanatot, ez változtatta meg az egész életét
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncosnő arcára van írva mit érzett akkor.

Krausz Gábor és Tóth Gabi válása igazi médiatörténeti pillanat volt: soha ekkora figyelem nem irányult még egy válásra, az emberek szó szerint minden apró részletet tudni akartak arról, hogy pontosan mi történt. Az őrület aztán fokozódott, mivel új szereplők érkeztek kettőjük történetébe: először Tóth Gabira talált rá a szerelem, a Fricska táncegyüttes frontembere személyében. Papp Máté Bence a csendes táncoséletből a legnagyobb őrület és felhajtás közepébe csöppent bele, azonban a kapcsolatuk úgy tűnik kiállta az idő próbáját. Gabi mellett volt akkor is, amikor az egész ország sarat dobált az énekesnőre, illetve rá is és úgy néz ki megérte: rengeteg közös, boldog fotóval és egyre több közös nyilatkozattal jelentkeznek. Gabi kislánya Hannaróza is megkedvelte anyukája új választottját és Máté is sokat foglalkozik a kislánnyal: elmondása szerint minden este együtt játszanak és mesélt arról is, hogy bele kellett jönnie ebbe a szerepbe.

Majd a trió négyessé bővült, amikor az ország meglátta Krausz Gábort és új táncpartnerét együtt: Mikes Annával. A Dancing with the Stars műsorában elvileg a párok nem tudják, hogy melyik hírességet és melyik táncost kapják majd, így mindketten meglepődnek amikor először szembesítik őket. Krausz Gábor a konyhában fogadta Mikes Annát, ott, ahol a legnagyobb önbizalommal tudott reagálni a nagy megismerkedésre. Anna és Gábor is megszeppenve, nagyon aranyosan ismerkednek, a bájos videó szinte felrobbantotta az internetet.

Egy korábbi Kérdezz-felelek alatt, ami még a műsor vége előtt készült, vallottak is a nagy pillanatról: Anna elmondása szerint Gábor rettenetesen ideges volt és izgult, a mindig maximalista séf a táncparketten is a legjobb formáját szerette volna hozni. Gábor pedig azt mondta, hogy Annát az elejétől fogva nagyon aranyosnak találta, amivel szerinte még sokan mások is így vannak. Innentől a többi történelem, mindig csodásan és kedvesen nyilatkoznak ismerkedésük minden pillanatáról, ez alól pedig az első találkozás sem kivétel. Valamit mindenképpen nagyon jól csináltak, mert amellett, hogy megismerték egymást és szerelembe estek, egészen a döntőig jutottak, ahonnan haza is vitték a trófeát. Pluszban pedig Gábor hatalmas magabiztosságot szerzett és férfiasan ragyog új partnere mellett: sugárzik belőle, hogy minden akadályt le tud győzni az életében.

A felvételt a sorsdöntő pillanatról itt tudjátok megnézni, én amondó vagyok, hogy az első perctől kezdve megvolt közöttük az a szikra, ami elengedhetetlen egy boldog és szenvedélyes kapcsolat kialakításához:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás