promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó dolgot vettek észre Mikes Anna rajongói és ez nagyon nem jó jel: Krausz Gábor érzései nem őszinték?
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végső soron csak Tóth Gabit akarja pótolni a séf és még mindig az exét szereti?

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása bombaként robbant be a magyar közéletbe. Bár elvileg a magyarok már csöppet sem kíváncsiak rájuk, mégsem telhet el úgy nap, hogy kettőjük kapcsolatáról valami új információ ne lásson napvilágot: ez a szakítás mind a kettőjüket az A listás sztárok sorába röpítette és elképesztő médiafigyelem irányul arra, bármit tesznek. Bár már a válás híre önmagában is elég nagy hírérték lett volna, egyre másra derültek ki a furcsábbnál furcsább, izgalmas, új részletek. Először Tóth Gabi emelte a tétet, mikor a szakítás után nem sokkal megneszelte a nép, hogy az énekesnő szíve máris foglalt: intim hangulatú képeken, fantasztikus hangulatban kapták le őt új párjával, Papp Máté Bencével, aki Gabi táncoscsapatának, a Fricska táncegyüttesnek az oszlopos tagja. Ezután maximum forrásszinten indult be a fröcsögés, mindenki a csalfa Gabit és új, fiatalabb kedvesét ekézte. Utólag kiderült, hogy a válás nem váratlanul következett be, Gabi már többször szeretett volna kilépni ebből a kapcsolatból, mivel nem volt boldog már a házasságában, amit kislánya is észrevett.

Krausz Gábor áldozatszerepének is egy tévés felkérésre mondott igen vetett véget: a Dancing with the Stars többedszeri megkeresésére tavaly végül igent mondott. Mint mondta, kellettek az impulzusok, egy kis őrület és minden szalmaszálba belekapaszkodott, ami elterelte a figyelmét a házassága vége miatt érzett gyászról. Ekkor ismerte meg Mikes Annát, akivel már a találkozásuk pillanat olyan volt, mint a legsziruposabb amerikai romkom vígjáték, innen pedig egészen hihetetlen, de egyenes út vezetett a műsor megnyeréséig, végül pedig a kapcsolatuk felvállalásáig és szerelmük beismeréséig. Azóta Gabi és Gábor már más oldalán, de szívesen mutatják meg új párjaik iránt érzett vonzalmukat, hol egy-egy komment formájában, hol pedig csodálatos, romantikus közös képekkel.

Most azonban egészen más miatt kerültek a rajongók figyelmébe és valami nem tudta elkerülni a figyelmüket, ami akár már aggasztó részlet is lehet Anna és Gábor boldogságának egén.

Mikes Anna most végre bevállalta és válaszolt a rajongók kérdéseire, ebből kigyűjtött egy csokorral és 24 óráig elérhető Instagram történetbe osztotta meg követőivel az eredményt.

Kapott egy olyan kérdést, mely így szólt:

Mi segített neked kitartani a tánc mellett ha nehézségek jöttek?

Mire érkezett is a válasz:

A HIT! A saját hitem. Erről órákat tudnék beszélni. De még mindig a hitem.

Nem lehet nem észrevenni, hogy amikor Gabitól kérdeznek hasonlót, akkor szinte szóról szóra pontosan ugyanezt a választ szokta adni, így felmerült a gyanú, hogy ez hatalmas hasonlóság Gábor ex és jelenlegi kedvese között. Talán titkon még mindig volt szerelméhez vágyik vissza és tetszik neki, hogy Anna egy ennyire fontos kérdésben hasonlít rá? Természetesen lehetséges, hogy csak véletlen egybeesés, remélhetőleg hamarosan megnyugtatják majd az aggodalmaskodó rajongókat, akik félnek attól, hogy valamelyikük szíve ismét összetörik.

Az biztos, hogy Gábor szuperlatívuszokban beszél jelenlegi kapcsolatáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás