promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két hónap után megtörtént, Mikes Anna a kamerák előtt mondta el azt, amire fél ország kíváncsi volt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna rengeteg dologról mesélt az exkluzív interjúban.

Augusztus óta nagyon sok víz lefolyt a Dunán, és eközben Magyarországon nagyon sokáig Krausz Gábor és Tóth Gabi válásának ügye volt sokszor az online lapok főoldalain a legolvasottabb téma. Érdekes adalék az is, hogy megjelent, Magyarországon a felhasználók mire keresnek rá legtöbbször a Google-ben, ez ugye sokkal egzaktabb adat, mint az, hogy egy-egy újság főoldalán milyen cikkre klikkelünk, hiszen a keresésekben az összegződik, hogy mi az, ami érdekel minket, és mi az, amiről olvasni akarunk úgy, hogy nem megyünk fel egyetlen hírportálra vagy hírekkel foglalkozó oldalra sem.

És ezen a listán például Papp Máté Bence megelőzte Szoboszlai Dominikot is.

Krausz Gábor részt vett a Dancing with The Stars című táncos vetélkedőben is, így pedig már a kezdetektől nagyon sokan próbálták őt összeboronálni táncpartnerével, Mikes Annával. Sokáig azonban semmi biztosít nem tudtunk a kapcsolatukról, csupán annyit, hogy nagyon jól megértik egymást, és barátokként is nagyon jól megvannak. Majd kiderült, hogy tényleg összejöttek, így az országot már az kezdte el érdekelni, hogy történt mindez, és hogy mit éreznek most.

Mikes Anna sokáig nem állt a kamerák elé, ám most megtörte a csendet két hónap után, kivételt tett, és a TV2-n elárulta, hogy alakult az élete az elmúlt két hónapban. Mikes Anna többek között arról is beszél, hogy olvassa-e azokat a cikkeket, amelyek nap mint nap megjelennek róluk a különböző portálokon.

Most tehát kivételt tett Mikes Anna, és a Tények Plusznak mesélt azokról a dolgokról, amikről eddig nem volt szó a nyilvánosság előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás