promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem bírja elviselni, hogy Krausz Gábor végleg kitörölte őt az életéből? Vadiúj külsőt villantott az énekesnő, ami nála csak egyet jelenthet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi hosszú hajjal pózol legújabb fotóján.

Amióta csak Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette, hogy elválnak szinte minden figyelmem rájuk szegezősik. táncos szerelme Az énekesnő és férje tavaly nyáron jelentették be, hogy 6 év után útjaik különválnak, azonban kislányukat, Hannarózát ezentúl is egyetértésben és szeretetben nevelik. 

Gabi a bejelentés után nem sokkal már össze is jött a Fricska táncosával, Papp Máté Bencével, akinek tánccsoportjával több közös fellépésük is volt korábban és ez az ismeretség által alakult ki köztük a szerelem. Exe Krausz Gábor pedig a Dancing with The Starsban találta meg új szerelmét nem sokkal később, táncpartnere Mikes Anna személyében, akivel azóta is boldogan párkapcsolatban élnek együtt.

Hiába azonban a válás, a sztárséf mostanáig mégsem tudott teljesen megszabadulni volt feleségétől, korábban ugyanis egy hatalmas Tüth Gabi tetkót varrattott a karjára.
Akkoriban a házaspár még azt gondolta, hogy örökre együtt maradnak, épp ezért mindenféle megbánás nélkül varratta fel magára feleségét Krausz. Ráadásul egy elég nagy tetoválásról van szó, amelyen egy szexi pózban látható Tóth Gabi. 

Erről a tetoválásról korábban sztárséf Instagram-oldalán is posztolt.

Vannak dolgok amik az örökkévalóságig tartanak. Egy tetoválás, egy szerelem vagy a házasságunk! Szeretlek

- írta akkor a bejegyzéséhez, amit azonban most úgy látszik a válás után mégis eltávolíttat magáról, legalábbis erre utal legutóbbi Instagram-bejegyzése, amiről alábbi cikkünkben számoltunk be.

Most pedig úgy tűnik Krausz Gábor nagy bejelentése Tóth Gabit is változtatásokra sugallta, Instagram-oldalán ugyanis nemrégiben egy olyan fotót osztott meg, amelyen a mostanában megszokotthoz képest teljesen más külsővel látható. 

Az énekesnő ezúttal kibontott, hosszú hajjal látható a legfrissebb felvételen, amelyen egyébként remekül fest, ám mostanában rövid hajjal szokhatták meg az emberek. Gabiról tudnivaló, hogy általában akkor változtat drasztikusan a külsején, amikor valami nagy változás történik az életében, így kérdés, hogy ez az új külső csak ennek az egy fotónak szól, vagy tényleg ismét történt valami újdonság az énekesnő háza táján.

Annyi mindenesetre biztos, hogy Gabi rajongóinak tetszett a változás, és sokan meg is dicsérték új frizuáráját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás