promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor végleges döntést hozott az életéről, Mikes Annával is közölte a dolgot, jobbnak látja így a sztárséf
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor tetoválószalonban járt, most végleg eltünteti a karján hatalmasodó Tóth Gabi tetkót? 

Krausz Gábor előző éve egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt elképzelte. Nyáron ugyanis kiderült, hogy feleségével, Tóth Gabival véget vetettek a házasságuknak. Később aztán arra is fény derült, hogy az énekesnőre rá is talált a szerelem, méghozzá a Fricska táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence csavarta el a fejét. Mára már mindketten boldogok, ugyanis Krausz Gábor a Dancing with the Stars műsora alatt összecsiszolódott táncpartnerével, Mikes Annával. Nemrég vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. 

A sztárséf azonban teljesen nem tudott megszabadulni volt feleségétől, korábban Krausz ugyanis egy hatalmas Tóth Gabi tetkót varratott fel a karjára. 

Akkor a házaspár még azt gondolta, hogy örökre együtt maradnak, épp ezért mindenféle megbánás nélkül varratta fel magára feleségét Krausz. Ráadásul egy elég nagy tetoválásról van szó, amelyen egy szexi pózban látható Tóth Gabi. 

Erről a tetoválásról korábban sztárséf Instagram-oldalán is posztolt.

Vannak dolgok amik az örökkévalóságig tartanak. Egy tetoválás, egy szerelem vagy a házasságunk! Szeretlek

- írta akkor a bejegyzéséhez

Sokan találgattak a szakítás után, hogy vajon akkor most mi lesz ezzel a tetoválással, vajon Krausz Gábor leszedeti vagy átvarratja a volt feleségét ábrázoló varrást? De már akkor is sokan kritizálták, amikor elkészült a remekmű. Úgy tűnik most eldöntötte, hogy mit kezdjen vele, ugyanis nemrég egy tetoválószalonból jelentkezett be. 

Gábor, Galler András, azaz Indián tetoválószalonjában járt, amelyről Instagram oldalán közzé is tett egy fotót. A követői pedig egyből rengeteg kommenttel halmozták el azzal kapcsolatban, hogy már nagyon várják, hogy mit alkottak együtt, milyen újdonság fog szerepelni a kezén. A művész a Blikknek árulta el, hogy új projekten dolgoznak. Egy másik ismerős pedig lerántotta a lepet arról, hogy a séfnek olyan tervei vannak, hogy majd egy másik mintával tünteti el a Gabit ábrázoló tetkót. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás