promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mélypontra került Tóth Gabi exe, durván átverték és mindent elveszített az énekesnő egykori szerelme Kasza Tibi műsorában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Másodpercek alatt mindent elveszített Tóth Gabi volt párja.

Ha szóba hozzuk mostanában Tóth Gabit, akkor mindenkinek két férfi jut róla az eszébe: volt férje, Krausz Gábor és a Fricska Táncegyüttes alapítója, Papp Máté Bence. Pedig előttük is voltak olyan férfiak, akik együtt voltak Tóth Gabival; mint például az X-Faktor egykori versenyzője, Trap kapitány, aki nem tudta olyan kiheverni a szakításukat, mint az énekesnő.

A THA SHUDRAS énekesére évekig nem talált rá újra a szerelem, annyira padlóra küldte a Gabival való szakításuk. Erről egyébként egy dalt is írt; a Mondd mikor című szám igen beszédes történettel került fel az internetre:

„Trap kapitány szeretne megszökni a kígyókirálynő fogságából. A korábbi részekben ugyanis hátra hagyva a párját a kígyóval tart, hogy tanuljon tőle. Trap rájön, ez hiba volt, inkább szeretne megszökni, ezért tudatosan elkezdi csúfítani magát, hogy a kígyókirálynő kiábránduljon belőle. Eközben a fogságban megismer egy lányt, aki eleinte ódzkodik tőle, ám végül egymásba szeretnek”

- foglalta össze a dal történetet Trap kapitány még évekkel ezelőtt a Blikk-nek.


Az énekest korábban a Sztárban sztár című műsorban is láthattuk, aminek egyik adásában a THA SHUDRAS frontembere egy igazi legendát keltett éltre, ugyanis Rátonyi Róbertnek maszkírozva adta elő a Csárdáskirálynő egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cicát.


Trap kapitány most a Szerencsekerék-ben próbálta ki magát, de nem igazán sikerült neki jól a játék. Bár jól érezte magát, sajnos egy fityinget sem nyert, pedig ő jutott be a fődíj játékba. Valószínűleg ez a feladvány sokaknak nem volt meg, hiába villant fel viszonylag sok betű - még Kasza Tibinek sem volt ötlete rá.

Trap kapitány is tanácstalanul állt a Szerencsekerék stúdiójában, nem tudta megmondani a megfejtést, így aztán teljes mélypontra került, és minden összegyűjtött pénzét elveszítette. Tekintve, hogy 3 millió 600 ezer forint volt a tét, biztos nem örült annak, hogy elbukott; arról nem beszélve, hogy előtte a szájról-szájra játék sem sikerült neki fényesen, és még Kasza Tibi is átverte a műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás