promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor most mindent bevallott Mikes Annának, ilyen üzenetet még Tóth Gabi sem kapott soha a sztárséftől
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna egy elképesztően romantikus videót osztott meg a közösségi oldalán.

Amióta csak nyilvánosságra hozták szerelmüket, szinte az egész országot Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme tartja lázban. 

A szappanopera azonban még nem ekkor kezdődött, hanem amikor tavaly nyáron Tóth Gabi és a sztárséf bejelentette, hogy elválnak. Ezt követően nem sokkal először Tóth Gabira talált rá a szerelem, a Fricska táncegyüttes frontembere személyében, akivel bár nem kis nehézségek árán de úgy tűnik kapcsolatuk kiállta az idő próbáját és azóta is sorra töltik fel magukról a romantikusabbnál romantikusabb fotókat. 

Gabi volt férjének, Krausz Gábornak egy kicsit tovább kellett várnia az új szerelemre, de neki sem  a Dancing with the Stars felkérésére mondott igen az egész életét megváltoztatta. A Dancing with the Starsban, a táncpartre Mikes Anna ugyanis az első perctől kezdve elvarázsolta a séfet, akinek a csinos táncosnő gyógyír volt minden fájdalmára, ami benne kavargott.

A szerelem szép lassan ki is alakult kettőjük között, ám a nagy bejelentésre miszerint tényleg egy párt alkotnak még elég sokáig várniuk kellett a rajongóknak. Amióta azonban ez egy közös fotóval és egy Szépség és szörnyeteg musicalból való idézettel megtörtént, a páros sorra tölti fel a szerelmes képeket és üzeneteket egymásnak.

A szerelmesek között egyébként már most akkora az összhang, hogy Gábor többször is nyilatkozta, hogy a kislánya Hannaróza imádja az új választottját, sőt mi több, már ő is beiratkozott táncot tanulni, annyira megirigyelte apukájától az ügyes lépéseket. 

A szexi táncosnő, akinek kivételes alakját sokan megirigyelhetik pedig most 24 órán át elérhető Instagram sztorijában egy félreérthetetlen szerelmes üzenetet osztott meg amit szíve választottja küldhetett neki, mégpedig egy romantikus dal formájában.

Az említett felvételen a Dancing with the Stars-ban átélt közös pillanataikról vannak felvételek, alatta pedig elképesztően romantikus sorok hangzanak el angolul, melyek magyarul a következőké jelentést hordozzák:

Ő a legjobb részem, sokkal jobb mint én bármikor is leszek. És ez így van jól, ez jó. Ő megérdemel mindent. Ő elhiteti velem, hogy érek valamit

- hangzik el a videóban, amelynek legtöbb képkockáján Anna látható, a "She" megnevezéssel, tehát vélhetően Krausz Gábor küldhette ezt a romantikus videót szerelmének, amit  Anna meg is osztott a közösségi oldalán, ide kattintva pedig te is megtekintheted még néhány órán keresztül. Ezt a vallomást pedig az exfeleség, Tóth Gabi is megirigyelheti, annak ellenére, hogy ő is boldog párkapcsolatban él.

Azt pedig, hogy Anna mennyire csinos, nem is bizonyíthatná jobban legújabb Instagram-oldalán megosztott felvétele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás