promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási balhé készül Krausz Gábor körül és Kulcsár Edina exét is belerángatja? Igazi népharag zúdulhat a sztárséfre
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi után most ő lesz az első számú közellenség? Ezzel a döntésével oda lehet a népszerűsége.

Krausz Gábor bár a tavalyi év előtt is ismert médiaszemélyiségnek számított, az igazi áttörést a tavalyi év egy szomorú eseménye hozta meg. Tavaly nyáron ugyanis feleségével, Tóth Gabival hat év házasság után bejelentették, hogy külön utakon folytatják, a házasságuk zátonyra futott. Az emberek megzavart méhkasként bolydultak fel és mindent tudni akartak a sztárpár közötti szaftos részletekről. A kíváncsiságukat azonban csak információmorzsákból tudták kielégíteni, ugyanis szisztematikusan nem nyilatkoztak sem egymásról, sem saját magukról a kamerák előtt.

Azóta sok víz lefolyt már a Dunán és az indulatok is lecsillapodtak. Gabi azóta Papp Máté Bence oldalán találta meg a boldogságot, Gábor pedig a Dancing with the Stars-béli partnerével, Mikes Annával kezdett szerelmi kapcsolatba.

Gáborra az új szerelem mellett más miatt s igazán izgalmas idők járnak, új, ausztriai munkája is rengeteg kihívás elé állítja, de hamarosan újraindul a Séfek séfe is, melyben ismét a marcona zsűritag szerepébe kell bújnia, ami ennyi boldogság miatt egyelőre kérdéses menni fog-e neki. Az is biztos, hogy a fokozott figyelmet minden orgánum igyekszik kihasználni: egyre másra hívják be a négyes tagjait beszélgetőműsorokban, nagy interjúkat készítenek velük és bizony, egy ennyire keresett emberrel eladni is könnyebb bizonyos terméket.

Krausz Gábor most igen is mondott egy felkérésre, melyben az új Fradi appot reklámozza, korábbi versenytársával, Kulcsár Edina exével, Csutival. A két férfi többször elmondta, hogy bár hiába voltak vetélytársak, a kulisszák mögött jó barátság szövődött közöttük, vélhetően azért is, mert Csuti átérezte Gábor fájdalmát, melyet házassága kudarca okozott neki. Többek között először gratulált akkor is, mikor nyilvánosságra hozta Annával való közös kapcsolatát.

Sokan azonban most aggódnak az elvállalt reklám miatt, mivel Magyarországon többeknek is meggyűlt a baja akkor, ha a Ferencváros került szóba. Egy időben Curtis és Győzike kicsit sem visszafogott szópárbajától volt hangos a sajtó, melybe még Bea asszony is beszállt, így mindenképpen érdemes ehhez a témához imádságos kézzel és tiszta szívvel hozzááállni. Reméljük Gábornak nem lesz problémája abból, hogy elvállalt egy ilyen kampányt, de vélhetően szívesen fogadják majd: korábban is kilátogatott focimeccsekre, ha nem is mondhatni rá, hogy keménymagos szurkoló.

A reklámot, melyben Csutival szerepel, itt tudjátok megnézni, reméljük, hogy nem lesz belőle problémája a közönségkedves ítésznek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás