promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogy mi? Papp Máté Bence megelőzte Szoboszlai Dominikot, váratlan lista érkezett
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a lista, amely tényleg nagyon sokat elárul rólunk, magyarokról.

Mi lehet az a lista, amelyen Szoboszlai Dominik és Tóth Gabi új pasija, Papp Máté Bence is feltűnik, és még ha nem is komolyan véve verseny ez kettőjük között, mégis érdekes dolgot árul el a helyezés Magyarországról? A WatchMojo most összegyűjtötte.

Nemsokára kiderül, és még további nyolc nevet is kaptok majd kettőjük mellé.

A Big Data és különféle tevékenység-nyomonkövető és regisztráló szoftverek korában bizony nem tudunk elbújni már sehova, az interneten böngészve ugyanis nagyon sokan tudják, hogy mi épp mit csinálunk, milyen reklámokkal kell becélozni minket, hogy nagyobb valószínűséggel kattintsunk vagy vásároljunk. És bizony azt is tudják rólunk, hogy mire keresünk rá a Google-ben, ezek a keresések pedig igazából azt is megadhatják, hogy egy ország mire kíváncsi, vagyis az újságíróknak elárulják, hogy miről kell majd cikket írni,

mi az a téma, ki az a személy, akiről érdemes több anyagot írni az online térben?

Érdekes kérdés, hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb, ezt nem lehet eldönteni.

A dolog azonban mégis úgy áll, hogy egy nagyon érdekes kis listát közöltek, amelyen az szerepel, hogy ki az a top 10 élő személy, akire Magyarországon a legtöbben rákerestek 2023-ban a Google keresőben. A lista pedig rendkívül izgalmas és érdekes, és talán olyan név is felbukkan rajta, aki meglehetősen meglepő módon van jelen ezen a lajstromon.

Szóval hogy is állunk, Magyarország?

Pontosan így.

Magyarországon tehát a Google-ben 2023-ban rájuk kerestek rá a legtöbbször, pedig sokan Krausz Gábor és Tóth Gabi nevét is keresték volna biztosan:

  1. Azahriah
  2. Eszenyi Enikő
  3. Jákob Zoltán
  4. Gálvölgyi János
  5. Cansu Dere (török sorozatsztár)
  6. Papp Máté Bence
  7. Ferenc pápa
  8. Jenna Ortega
  9. Szoboszlai Dominik
  10. Gubik Petra

De ha már ezen a listán fent van Szoboszlai és Azahriah is, hallottátok-e már, hogy a mesterséges intelligencia segítségével sikerült összehozni az év egyik régi de még is új nagy slágerét, amit már több százezren láttak?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás