promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan Magyarország első világsztárja? Azahriah koncertjegyeiért már külföldön is harcolnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem csak Magyarországon, de külföldön is hatalmas sikereket ér el Azahriah. 

Azahriah példátlan dolgot vitt véghez idén ősszel, ugyanis meghirdette a Puskás Arénában tartandó koncertjét, ami gyorsan teltházas lett. Ezután pedig nem volt megállás, sorra jelentette be a következő koncerteket, így 2024 tavaszán három koncertet is ad majd a hatalmas arénában. Erre azonban egyáltalán nem volt példa Magyarországon, épp ezért a hazai zenei világ is elmondta a véleményét a fiatal tehetségről. Sokan őstehetségként jellemezték vagy éppen Zámbó Jimmy utódjának, de volt, aki inkább negatív véleménnyel volt róla. 

Azahriah Európát is meghódítja most: novemberben több külföldi helyen, köztük Párizsban, Berlinben és Prágában is hirdetett koncerteket. A fiatal legutóbbi Instagram-bejegyzése szerint azonban mind a tíz külföldi helyen elkeltek a jegyek. Úgy tűnik ezzel már a világsztárság sem távoli számára. 

Minden időpontra elkeltek a jegyek! Útra kelünk és hamarosan megkezdjük első EU turnénkat. Exkluzív póló is elérhető lesz helyszíneken korlátozott mennyiségben

- írta Azahriah a bejegyzésében. 

Az első külföldi koncertjére ma, vagyis november 2-án kerül sor, méghozzá Bécsben. Ezután utazik majd Prágába, onnan pedig egészen a lengyel Varsóig repül majd. A kommentelők azonban máris több helyszínt követelnek, valaki azt sajnálja, hogy a londoni koncertre nem lehet már jegyet venni, más rajongó pedig még Kanadában is megnézni a zenészt. 

- Hihetetlen vagy Azi csak így tovább mi magyarok nagyon büszkék vagyunk rád! - írta az egyik kommentelő. 

- Tudni fogja a világ a nevedet! - jósolta előre az egyik rajongó a fiatalnak. 

- Mikor lesz Észak-Amerika? - kérdezte egy másik hozzászóló, de sokan emlegetik Belgiumot is.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás