promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Szoboszlai Dominik bekeményített: meccs közben kóstolták be, egyetlen mozdulattal hallgattatta el az arcátlan játékost
Borítókép:  Youtube - M4Sport-Hivatalos
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csúnyán megjárta a Szoboszlai Dominikba belekötő játékos: videón ahogy egy pillanat alatt rendet vág a pályán.

Szoboszlai Dominik nem véletlenül a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya. Az idei év különösen sikeresen zárult a Rossi-legénységnek: szinte már nem is emlékszünk már, mikor volt utoljára ilyen (talán Anonymus Gesta Hungarorumában olvashatunk ilyesmit), de a válogatott egyenesági, pótselejtező nélküli kijutást ünnepelhetett a jövő évben esedékes kontinenstornára.
Az utolsó, bolgárok elleni mérkőzésen az 1 pont is elég volt, amit a csapat ki ne emlékezne rá, óriási izgalmak után ért el:  a bolgárok egészen az utolsó percig vezettek, amikor is a 97. percben egy öngóllal kiharcoltuk a döntetlent (Dominik szabadrúgása után fejelt a bolgár védő a saját kapujába), és így az egyenesági kijutást.
A döntetlen azt is jelentette, hogy a labdarúgó válogattunk idén nem talált legyőzőre, és ezzel jelenleg Európában a leghosszabb veretlenségi sorozattal büszkélkedhet.

Szoboszlai Dominik az idei szezon kezdete előtt igazolt a Liverpoolba, ahol rendkívül hamar beilleszkedett, igazi vezéregyenénisége a csapatnak, és ez bizony a válogatottban sincs máshogy. Most egy olyan videót találtunk Dominikról, ami igazán megmutatja, hogy miért is volt ő a legjobb választás a csapatkapitány szerepére.
Bármilyen tevékenység magas szintű műveléséhez elengedhetetlen feltétel a szenvedélyesség. A világsztár futballisták nem véletlenül világsztárok: annyira imádják a játékot, hogy szinte az egész életüket kitölti. Cristiano Ronaldo edzésrutinja például legendás, sokszoros aranylabdásként is mindig elsőként érkezett edzésre, és utoljára távozott.

A Dominikról található videó még a csehek elleni barátságos meccsen lett felvéve. Bár a mérkőzésnek úgymond nem volt tétje, de Dominik reakciójából látszik, hogy nála nincs másodrangú mérkőzés, ha a válogatottról van szó, és nem hagyja a tiszteletlenséget. A mérkőzésen a cseh védelem rendesen aprította Dominikot, aki egy ideig bírta, de egy becsúszás után elege lett a szabálytalanságokból, és "finoman" kérdőre vonta a cseh védőt, hogy mégis mit művel, ez labdarúgó mérkőzés, nem K1, legyen szíves kicsit a labdára is koncentrálni.
Ha ez a Dominikban látható attitűd átragad a válogatott többi tagjára is, a jövő évi kontinensbajnokságon akár még meglepetést is okozhat a magyar csapat -  mert tudjuk jól, a vereség megbocsátható, a lélektelen játékra azonban nincs mentség, Dominikék viszont mindig szívvel-lélekkel küzdenek egymásért és az egész országért.

Ezek a „naplopó” csehek…

Posted by Oldalvonal - Foci hírek on Tuesday, September 12, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás