promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik hatalmas mosollyal közölte a kamerák előtt, egy ország szíve telt meg a reménnyel
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentés érkezett, még az is le fog ülni megnézni ezt a szenzációs sorozatot decemberben, aki eddig nem is nézett ilyesmit.

November szenzációs napokat hozott Magyarországnak, örömlázban ég az ország a válogatott fantasztikus szereplése után, hiszen zsinórban harmadszor sikerült kijutni az Eb-re, miközben a srácok igazán meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő a selejtezőkön. Ám azt is be kell vallani, hogy izgalmakból sem volt hiány, miközben épp azokat a mérkőzéseket hoztuk 100 százalékos teljesítménnyel, amelyekre még korábban azt mondtuk volna, hogy ezek lesznek a legnehezebbek. Idegenben három döntetlen,

és csupán a Szerbeket sikerült legyőzni, ám otthon négy fantasztikus győzelem.

A csapat már évek óta zseniális teljesítményt nyújt a pályán, Marco Rossi igazi családot épített fel maga körül, akik egymásért és az országért mennek pályára a meccsek alkalmával. Mindenki azt találgatja, hogy mi lehet a siker titka, ám valószínű, hogy nagyon sok összetevője van ennek is, amelyek bizony a hosszú évek alatt értek össze, így viszont nagyon nehéz megfejteni azoknak, akik csak ritkán láthatják a játékosokat együtt, és persze a csapatot a pályán.

Nos, az M4 sport most lehetőséget ad nekünk majd december 27-től, hogy beleshessünk a kulisszák mögé, hiszen egy háromrészes széria jön a magyar válogatottról a képernyőkön, ahol láthatunk nagyon őszinte vallomásokat, sosem hallott megnyilvánulásokat és gondolatokat. Már van beharangozóként egy kis trailer is a nagy műhöz, amelynek a végén Szoboszlai azt mondja, ott vagyunk az Eb-n, a végén lehet, hogy mi leszünk a legnagyobb meglepetés. A teljesítmény és a hozzáállás is reménykeltő.

Íme a trailer a sorozathoz, IDE kattintva lehet megnézni.

Itt pedig az M4 exkluzív interjúja Szoboszlai Dominikkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás