promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna szoknyája bugyiig fellibbent, egyre többet mutat magából a táncosnő, már nem is titkolja, mibe szerelmes Krausz Gábor
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre gúvadhat a séf szeme, de most nekünk is megmutatta gyönyörű altestét. 

Ahhoz, hogy jelenleg Magyarország leghíresebb táncosát Mikes Annának hívják, sok kétség nem férhet (Angelus Iván elvont kortárs balett-előadásait bár a szakma nagyra tartja, a széles nagyközönség előtti ismertsége még várat magára).

Bár szigorúan táncművészeti szempontból nem biztos, hogy megállja a helyét, hogy Anna a Dancing with the Stars című produkcióban elért győzelmével karrierje csúcsára érkezett, az ismertségén nehéz lenne tagadni, hogy óriásit dobott a műsor.

Anna a műsorban Krausz Gábor, Tóth Gabi egykori férje oldalán vett részt, és a győztesen megvívott vetélkedő után egymásra is találtak - nyilatkozataik alapján azóta is nagy boldogságban alkotnak egy párt.

A táncosok élete egyébként leginkább csak a színpadon áll csillogásból: professzionális (pláne egzisztencia-teremtő) szinten űzve bizony kőkemény fizikai- és szellemi kihívás - a kötelező színpadi mosoly mögött hosszú, próbatermekben gyakorlással töltött órák állnak.

Félvállról véve lehetetlen sikereket elérni, profi szinten csak a legjobbaknak van helyük - viszont akiknek sikerül, igazán különleges életmód a jutalmuk. Színpadi műfajról lévén szó, bizony nagyon nem mindegy, hogy mi a látvány, amit a közönség lát, a különböző fellépőruháknak egészen színes palettája áll a táncművészek rendelkezésére.

Bár a hip-hop térhódításával a táncparketteken is megjelentek a melegítők és a bő pulóverek, ezek valójában nem hanyagságról árulkodnak: a műfaj esztétikájának része, hogy a hip-hop táncot nem estélyi ruhában adják elő (és természetesen olyan tánc is van, ahol a lényeg a ruha hiánya, de itt most más témáról írunk).

Mikes Anna új Instagramon közzétett fényképen igazán megadta a módját a ruhaválasztásnak: nem is ruha ez már, inkább ruhaköltemény - nagyjából ilyen szerelésben tudjuk elképzelni a török szultán tánckarának legfényesebben ragyogó tagját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás