promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megint beoltotta a magyarokat, bulldogként védte szerelmét, a magvas gondolatok mellé még a cicije is kificcent
Borítókép:  YouTube/ HO TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megmutatta hatalmas melleit Tóth Gabi, ezt most mindenki láthatja.

Tóth Gabi mostanában igencsak a figyelem középpontjára kerül. Nyáron kiderült, hogy elválik férjétől Krausz Gábortól, majd hamar azt is sokan kitalálták, hogy már új párja van. Gabi nem mással, mint a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze, a nagy bejelentést a Sztárban Sztár leszek! színpadán tették meg. Közben Krausz Gábor a TV2 egyik másik műsorában kezdett el versenyezni, ez volt a Dancing with the Stars. Párjának pedig Mikes Anna táncosnőt kapta, akivel annyira összemelegedtek, hogy mára már egy párt alkotnak. 

A két sztár rengeteg mindent megoszt a közösségi oldalain, Tóth Gabi már egyre több fotót tesz közzé az új szerelmével. Fotós által készített felvételeket is mutatott már a rajongóinak, de egy közös rendezvényről is osztott meg fotókat, ráadásul a Fricska tánccsoporttal együtt. 

Nemrég az énekesnő saját magáról is megosztott egy szelfit, amelyet hamar felkaptak a követői. Gabi ugyanis szinte mindent levett magáról, csak egy szűk, fehér felső volt rajta. A mellei így teljesen egészében kilátszódtak. Ilyen sokat mutató ruhát talán utoljára a TV2 tehetségkutató műsorában, a Sztárban Sztár leszek!-ben viselt. 

Az empátia különös és hatalmas dolog. Nincs kész forgatókönyv rá. Nincs helyes és helytelen módszer. Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet: nem vagy egyedül.

 - írta a pszthoz. 

A bejegyzést ellepték a hozzászólások, valaki egyenesen azt is megkérdezte, hogy hol csináltatta az énekesnő a feszes és hatalmas melleit. 

- Gabi nagyon szépek a melleid. Kérlek segíts ki csinálta? - olvasható a hozzászólás Gabi bejegyzésénél. 

- Mint egy Istennő!!! Óriási, gyönyörű- jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

- Gyönyörű vagy! Gabi mi akik szeretünk és tisztelünk téged, mi mindig itt leszünk melletted jóban, rosszban! Néha csak csodálom, hogy hogyan vagy ilyen erős, kitartó nő! Csak így tovább, soha ne add fel! Szeretünk! - fejtette ki a véleményét Gabi egyik nagy támogatója. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás