promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra elköltözik, Krausz Gábor végleges döntést közölt Mikes Annával, a TV2 országos felháborodást okozott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten az érdekelte a legtöbb embert, hogy mit lehet találni egy király sírkamrájában vagy a pincében, de Meg Ryan kinézete is sokakat lázba hozott.​

 

A különféle sírok feltárása nem éppen egy veszélytelen szakma, nem véletlenül kering rengeteg kísértethistória azzal kapcsolatban, hogy mi történik, mikor valaki rátalál egy sírra és feltárja azt. Ezeknek a történeteknek jókora része csak mese, ijesztgetés, de nagyon is van alapjuk, mivel nem volt példanélküli, hogy valaki meghalt, vagy rosszul lett egy sír felfedezése után nemsokkal. Ez történt a lengyel király nyughelyének megtalálásakor is.

A nézőknek joggal van elege már a TV2 trükközéseiből, a Szerencsekerék múltpénteki adása volt az utolsó csepp a pohárban, sokakat kiborított a csatorna, és ennek bizony hangot is adtak a dühös kommentelők. A csatorna a nézők bizalmával játszik, és sokak szerint ez a közepesnek mondható nézettségi adatokon elég jól le is mérhető.

Meg Ryan a 90-es évek romantikus filmjeinek állócsillaga volt, aki sikert sikerre halmozott, olyan kollégákkal az oldalán, mint Tom Hanks, Matthew Broderick, Nicolas Cage, Russel Crowe, Hugh Jackman vagy Alec Baldwin. Legjelentősebb szerepe azonban minden bizonnyal a Harry és Sally, amiben Billy Crystallal közösen mutatják be, hogy férfi és nő között nincs barátság - illetve ennek az ellenkezőjét is. De hogy fest a színésznő manapság? Erre már csak azért is kapják fel sokan a fejüket, mert a színésznő plasztikai műtétei híresen rosszul sikerültek.

Egy új ház vásárlása mindig örömteli esemény, amit alapos körültekintés előz meg. Hazánkban nem örvend túl nagy divatnak az ingatlanos szakma, azonban más országokban elképzelhetetlen egy ingatlan adás-vétele hozzáértő szakember nélkül. Azonban még ha körbe is nézünk és mindenre rákérdezünk, abban az esetben is érhetnek minket váratlan meglepetések és történhetnek olyan dolgok, amikre még nem volt példa a történelemben. Ez történt ebben az esetben is.

Ördög Nóra ismét költözik, a háta mögött hagyja Magyarországot, az ok azonban egészen egyszerű, és valószínűleg senki nem is lepődik meg rajta. Ördög Nóra férje, Nánási Pál és a gyerekek nem tudjuk, hogy vele tartanak-e, de reméljük a legjobbakat az egész családnak.

Krausz Gábor éveken keresztül volt Tóth Gabi férje, ám a dolgok úgy alakultak, hogy ma már Mikes Annával alkotnak egy párt. Ezt persze mindenki tudja, lerágott csont a sztori bulvár körökben, most azonban pont került egy régi ügy végére is, ami Tóth Gabit és Krausz Gábort a mai napig összeköti, még a válásuk után is. Mikes Annának biztosan nem lehetett könnyű ezzel együtt élnie. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás