promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végleges: Ördög Nóra elköltözik, itt hagyja az országot és senki kedvéért sem változtatja meg a döntését
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régóta benne volt a levegőben, számítani lehetett rá, de csak most született meg a bejelentés.

Bár a televízióban jelenleg nem fut semmilyen igazán nagyszabású produkció, a hétköznapokat Kasza Tibi és a Szerencsekerék uralja, a hétvégét pedig a Cápák között, a háttérben óriási munkálatok folynak. Nemrég jött a hír, hogy Kasza Tibi egy időre szögre akasztja a Szerencsekerékben való szerepléseket, hiszen el kellett utaznia Thaiföldre, hogy leforgassák a 20 év után felélesztett A Kísértés című reality-t a TV2-nek. Erről itt írtunk korábban:

Mint kiderült, Kasza Tibi családja is utazik, nem akarnak ilyen sokáig távol lenni egymástól. Korábban Ördög Nóra is csak hasonló feltételekkel volt hajlandó elvállani az Ázsia Expresszt, még 2017-ben az első évad indulásakor járta be a magyar sajtót a hír, hogy Ördög Nóra családja is vele tart.

Az első évad forgatásakor Nóri és férje külön vlogban örökítette meg az emlékezetes kalandot, aminek a lentebb beágyazott részét érdemes újranézni, beleshetünk nem csak Nóriék életébe, hanem a kulisszák mögé is. Azóta a gyerekek jóval nagyobbak lettek, és bár Mexikóba még együtt utazott a család, a következő évad forgatásakor talán otthon is maradnak az apukájukkal, Nánási Pállal. 

Erről egyelőre nincsenek információink, de az biztos, hogy Ördög Nóna ismét költözik.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója az Indexnek adott interjújában árulta, el, hogy az Ázsia Expressz idén is folytatódik, és ezúttal - a műsor címéhez híven -visszatérnek Ázsiába. Az ország azonban, ahova a leendő játékosok és a stáb utazik, újdonság lesz: ezúttal a Fülöp-szigeteken és Tajvanon folyik majd az "izzasztó" munka.

Mint kiderült, bár az Ázsia Expressz legutóbbi évada is sikeres volt, mégis sokkal kevesebb nézőt sikerült megmozgatnia Mexikónak, mint a korábbi évadokban. Ördög Nóra ide vagy oda, a nézők nem találták annyira egzotikusnak a Közép-Amerikai országot.

A csatorna reményei szerint a túlélő reality ismét régi fényében tündökölhet, de még sok fog múlni a castingon is. Arról, hogy mikor kezdődik a forgatás, egyelőre nem beszélt sem Ördög Nóra, sem a programigazgató, de a közösségi médiás felületeken egészen biztosan időben értesülni fogunk róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás