promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi szünetelteti a Szerencsekereket, nagyon kemény feltételeket szabott a csatornának
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki se gondolta volna, ezzel nagyon jól járt a műsorvezető.

Kasza Tibi neve az utóbbi időkben szinte összenőtt a Szerencsekerékkel, mióta újraindult a műsor, rendszeresen kiemelkedő számokat produkál, még akkor is, ha mostanában elég közepes a nézettsége az elemzők szerint. Nagyon konkurens híján a műsor így is rendszeresen behúzza a hétköznapokat.

Egy múltheti adásban ráadásul nem akármilyen sztárvendéget köszönthetnek a nézők, a stúdióban feltűnit Arató András ( Hide the Pain Harold), aki egy híres mémnek köszönheti világraszóló hírnevét, noha jól lehet kevesen sejtik, hogy hazánk fiáról van szó. Arató végül 3 milliót nyert a műsorban:

Igen ám, de hamarosan el kell köszönnünk Kasza Tibitől és a Szerencsekeréktől, a nézők egyébként is háborognak, hogy egyre gyakrabban látható ismétlés a TV2-n, és ezek között akad olyan adás is, ami új részként van feltűntetve, holott nem az.

Kasza Tibi ugyanis már javában forgatja az új műsorát Thaiföldön, ami az élesebb memóriával megáldott nézőknek talán ismerős lehet. A Kísértés ugyanis 20 évvel ezelőtt már látható az RTL-en, annak a műsornak viszont még Sebestyén Balázs volt a műsorvezetője. A formátum tehát ugyanaz, 20 év alatt viszont sokat változott a világ, és sokat változott a televíziózás is.

Ez persze azt is jelenti, hogy amíg Kasza Tibi ott van, addig sem tudja forgatni a Szerencsekereket. A műsorvezető persze rengetem más produkcióhoz adta már az arcát (a teljesség igénye nélkül: Kasza!, Kapj, el, ha tudsz!, Pénzt vagy éveket, Ninja Warrior Hungary), mielőtt összeforrt volna a modernkori Szerencsekerékkel, ez a reality azonban újabb kihívások elé állítják az énekesből lett televízióst, akinek igen komoly kikötései voltak.

Csak akkor volt hajlandó elvállalni a műsort, ha a családja is vele tarthat!

Ez érthető, hiszen egy többhetes forgatásról van szó, a csatorna még abba is belement, hogy ezzel jelentősen megnövekednek a show költségei. Korábban is volt már példa hasonlóra, Ördög Nóra 2017-ben hasonló feltételek mellett vállalta az Ázsia Expresszt.

Amíg tehát apu dolgozik, a család nyaral. Kasza Tibi felesége ismét jó sok poénnak lehet majd az alanya, hiszen a műsorvezető sosem győzi hangsúlyozni, hogy a családnál nincs fontosabb.

„Még több irányba szeretnénk nyitni, és új impulzusokat megélni a feleségemmel, a gyerekeimmel. Igaz, még nem tudjuk, merre visz az utunk, lehet, Ázsiában kötünk ki, de az is, hogy Európán belül maradunk... A fő, hogy együtt legyünk”

– mondta a műsorvezető tavaly Storynak. Talán még maga sem gondolta volna, hogy ott kötnek ki végül, ahol a nászútjukat is töltötték.

Hogy mikor kerül a képernyőre A Kísértés, arról egyelőre nincsenek információink, de a koncepció változatlan maradt: a realityben a párok tesztelik a kapcsolatukat, míg a szinglik mindent megtesznek hogy véget vessenek a harmonikus idillnek. A párokat megérkezésükkor két külön luxusnyaralóban helyezik el, ahol külön-külön kell élniük. 

Forrás: BLIKK

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás