promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kinyitották a frissen megvett lakásuk pincéjét és valami elsuhant a kamera előtt, újranézték lassítva és még így sem értjük mi történt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha a felvétel valódi, akkor igen súlyos bajban vannak az új lakók, sikítófrásszal menekülhetnek a pince közeléből.

Egy új ház vásárlása mindig örömteli esemény, amit alapos körültekintés előz meg. Hazánkban nem örvend túl nagy divatnak az ingatlanos szakma, azonban más országokban elképzelhetetlen egy ingatlan adás-vétele hozzáértő szakember nélkül. Azonban még ha körbe is nézünk és mindenre rákérdezünk, abban az esetben is érhetnek minket váratlan meglepetések és történhetnek olyan dolgok, amikre még nem volt példa a történelemben.

A mostani videó, amely elkezdett terjedni a neten, egy hasonló helyzetet ábrázol: egy pár a frissen megvásárolt házuk régi pincéjéhez ért, amit izgatottan kinyitottak.

A különleges felvétel nem hosszú és igen gyorsan történnek benne az események: jól látható, hogy az ajtó felnyitása után egy ismeretlen jelenség elsuhan a kamera előtt, amitől a felvételt készítők megijednek, az ajtót pedig azon nyomban elejtik: rekaciójuk alapján nem számítottak a különös dologra és őket is meglepte az, amit odalent találtak.

A tudományos világot is kifejezetten megosztja az, hogy létezik-e másvilág, vagy élnek-e közöttünk (olyankor magukat megmutatva) különböző entitások, azonban hitelen felvétel, melyet több egymástól független szakértő is elismert, egyelőre nem született.

Szerte a világon mesélnek váratlan találkozásokról, megmagyarázhatatlan lényekről, sőt: Amerikában már egyetemen foglalkoznak a szellemtudományokkal és külön tanszéket is kaptak az oktatók, még mindig mostohagyermeke ez a "valódi" kutatásoknak. Bevett gyakorlat, hogy diákok (és tanárok) egy csoportja kifejezetten erre kifejlesztett, úgy nevezett fehérzaj és hőmérő műszerekkel meglátogat olyan helyeket, melyről több észlelést is jelentettek. Népszerű témája ez a horror és dokumentum sorozatoknak, de még ennyi enegria befektetéssel sem sikerült egyértelmű bizonyítékot szerezni.

A felvételt, melyről a cikkünkben írtunk ide kattintva tudjátok megnézni, írjátok meg, hogy nektek mi jut róla eszetekbe. Szerintetek mi látszik a kamerán? Egy tárgyról visszatükröződött a kamera fénye, esetleg egy pincében pihenő állatot zavartak meg, vagy valami egészen más és valóban van okuk aggodalomra? Az biztos hogy egy sötét és kivilágított pincébe sohasem tanácsos lemenni, ugyanis a balesetveszély mellett valóban előfordulhatnak olyan kisebb (de akár nagyobb) testű állatok, akik stressz hatására akár agresszívvá is válhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás