promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Futni indult és csapdába esett egy alagútban: az időhurok örökre fogva ejtette, a családtagjai kétségbeesve keresik - januári rémes rémmese
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A dolgok szerencsétlen együtt állása okozta a végzetes napot.

Ahány ember, annyi félelem, ezt már korábbi cikkeinkben kifejtettük, azonban van a valóra vált pokolnak és ennek ábrázolásának egy eddig nem annyira széles körben elterjedt módja: amikor az ember egy teljesen átlagos pillanatban beleragad a pillanatban és úgynevezett időhurokba. Ez azt jelenti, hogy az adott helyről és az adott időből az ember nem tud eljönni és valami olyan dimenziók közötti térben kell léteznie, ahol nincs idő, így valóban a végtelenségig marad majd ott. Ép ésszel fel sem tudjuk fogni milyen is lehet ez, de valami elemi erejű borzongással hat, legalábbis rám, ha erre gondolok.

Több filmet is megihletett már az idővel való buherálás témája, azonban ez a konkrét, fent leírt eset nem sokszor jut a forgatókönyvírok fejébe, pedig egyszerűsége ellenére rengeteg lehetőséget tartogat magában.

A mostani Youtube rövidfilmünknek ez áll a középpontjában: adott egy jóvágású, sportos férfi, aki a szokásos esti elfoglaltságára indul. Már jó ideje mutatják a futását, amikor egy alagúthoz ér és mint minden ilyen esetben, érezzük, hogy valami nem oké, nincs rendben. Bár vélhetően ez az alagút beleesik a szokásos útvonalába, most ő is mintha megtorpanna és az alagút közepe fele feltűnik neki valami rémisztő: hiába szalad már egy ideje, az alagút vége nem közeledik, sőt, akárhogyan is nézi, nem tud kijutni. Ekkor utolsó kétségbeesésében megfordul, hogy az ellenkező irányba fusson, de nyilván nem meglepő: ez sem jelent megoldást a szorult helyzetére.

A férfi némi dühöngés után lesokkolva zuhan össze és kezdi elfogadni a lehetetlent: ebben az alagútban ragadt, örökre. Eltelik egy kis idő és az elveszett férfit keresni kezdik: plakátok jelennek meg róla a városban szerte és egyik hozzátartozója éppen ehhez az alagúthoz sétál oda. A folytatást szokás szerint nem írjuk le, nézzétek meg az ismét szuperizgalmas kisfilmet, ami után nem garantáljuk, hogy szívesen indulsz majd esti sportolásra, vagy hogy nyugodt szívvel haladsz majd át bármilyen alagúton:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás