promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Munkából indult haza a nő, amikor egy másodperc alatt kiürült a metró és egy baljós alak jelent meg: egyre közelebb ért hozzá, míg... - újévi rémisztő rémmese
Borítókép:  Youtube - mini-nightmaresofficial3065
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Percek alatt zajlott le a tragikus esemény, jeges verejték fut a hátunkon, ahogy végignézzük.

Se szeri se száma a világon fellelhető horrorfilmeknek. Vannak hosszabb, rövidebb alkotások, de egy biztos: mindegyik egy ősi, mély érzésre, a félelemre akar rávenni minket. Mindenki mástól ijed meg: van aki a pókoktól retteg, van akit a vér látványa borít ki, van aki az ufóktól fél, én személy szerint a szellemes, démonos filmekre esküdtem, eddig. Korábbi cikkeinkben már bemutattunk néhány olyan, internetet fellelhető rémisztő kisfilmet, ami garantáltan megüti a borzongás faktort, ma pedig ismét egy ilyennel szeretnénk kedveskedni nektek.

A történet, mint az összes eddiginél, nagyon egyszerű: egy egyszerű, átlagos nő éppen a munkából tart hazafelé, fáradtan, álmosan. A vagonban körbe pillantva felméri az utastársait, bele-belehallgat a beszélgetéseikbe, pásztázza a metrószerelvényt.

Valószínűleg a fáradtságnak tudja be azt is, hogy amikor egy másodperc alatt csend lesz körülötte és felnéz, akkor a metrókocsi üres, az utasok eltűntek, nyoma sincs az előtte tapasztalt nyüzsgő életnek. Szerintem ezen a ponton ez az emberek nagy százalékának gyanús lenne, ekkor azonban észreveszi, hogy még sincs egyedül: egy férfi megjelent a vagonban. Lehet, hogy elsőre nem vette észre, esetleg új felszálló? Azonban alig van időnk ezen töprengeni, mert az egész megjelenése szörnyen baljóslatú, zsigeri rettegés lesz úrrá rajtunk és a feszültség, amit ezzel a néhány perces alkotással tudnak teremteni egyre jobban és jobban nő.

A szerencsétlen hölgy (akiről sejtjük, hogy mi fog vele történni) is egyre jobban érzi a ránehezedő nyomást és finoman szólva sem érzi komfortosan magát újdonsült utastársával. Ahogy próbál kilesni az ülések között azt látjuk, hogy a férfi egyre és egyre közelebb ül, amikor pedig eltűnik a kamera elől, akkor szinte megkönnyebbülünk, egészen addig, amíg hirtelen észre nem vesszük: karnyújtásnyi távolságról szemez velünk.

Szinte mintha mi is ott lennénk a vagonban. A történet végét, ahogyan azt megszokhattátok, nem áruljuk el, a lenti videóra kattintva kideríthetitek, mi volt a velőtrázó találkozás vége:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás