promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy utcán kéregető pantomimes brutálisan végzett a fiatal nővel, mivel az nem akart neki pénzt adni, hátborzongató rövidfilm került fel az internetre
Borítókép:  Youtube - ACMofficial
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy esélye volt a nőnek, nem élt vele: a vonat alatt végezte.

Egészen szörnyű belegondolni abba, hogy valaki egy átlagos munkanap végén hazafelé tart és már soha nem éri el az otthonát. A Youtube-ra felpakolt tökéletes alkotás, mely egy horrorsztorit mesél el néhány percben, pontosan ez történik. Egy nő hazafelé tart és a pályaudvaron különös alakra lesz figyelmes: egy pantomimes szórakoztatja az embereket, némi apróért cserébe.

Az utcán kéregető embereket senkinek sem kell bemutatni, elképesztően agresszív módon akar némelyik pénzhez jutni, ez a pantomimes azonban egy trükkel próbálkozik először, ami elég látványos. Az egész megjelenésében van valami démoni, így amikor a lány nevetve elsétál anélkül, hogy pénzt adna neki, már sejtjük, hogy valami rossz dolog fog történni.

vonat-ele

Leül a pályaudvaron és már el is felejtkezne a néhány másodperce történt esetről, ám amikor a vonat peron túloldalára, maga elé néz, ismét ott látja ülni a pantomimest, aki szemmel láthatóan nem tágít és már jobb sorsra érdemes főhősünk is kezd szembesülni vele: hiba volt ignorálnia az utcai bűvészt.

Hogy mi lesz a kaland vége és pontosan hogyan áll bosszút a pantomimes és hogyan végződik a fiatal lány estéje, azt a lenti videóból tudhatjátok meg.

Érdekes dolog egyébként a horror műfaja: talán nincs még egy olyan ága a filmiparnak, ami ennyire megosztaná az embereket. Van aki szerint ez a mozizás ponyvája és a legtöbb alkotást olcsó, hatásvadász, silány műnek tartja, amit jobb kihagyni. De az is igaz, hogy hatalmas rajongótáborral is rendelkeznek a horrorok a negatív vélemények mellett, ugyanis annyira gyorsan és könnyedén kiránt a hétköznapokból, hogy még a legZS kategóriásabb film is azonnali szórakozást nyújt. Hiszen gondolj csak bele: mit érzünk egy ilyen film megtekintése közben? Félelmet. Evolúciós okból pedig ez az érzésünk minden mást felülír, így nincs időnk keseregni a napunkon, vagy bosszankodni a mosatlan edény miatt, ez pedig egy igazán üdítő dolog.

A rémisztő, ám annál élvezetesebb kisfilmet ide kattintva tudjátok megtekinteni, a borzongás garantált:

Amennyiben kíváncsiak vagytok hasonló alkotásokra, akkor nézzetek vissza máskor is, garantáltan hozunk még nektek ilyen idegborzoló különlegességeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás